Διαγωνισμός πολυμέσων: Μετανάστες στην Ευρώπη


Ποιος είναι ο ρόλος που διαδραματίζουν οι μετανάστες από χώρες εκτός Ευρώπης στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες; Ο παραπάνω διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές σχολών καλών τεχνών, γραφιστικής και επικοινωνίας, πάνω από 18, σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ και την Κροατία. Οι σχολές μπορούν να παρουσιάσουν έργα σε τρεις κατηγορίες Πόστερ, Φωτογραφία και Βίντεο. Κάθε σχολή μπορεί να παρουσιάσει ένα ή περισσότερα έργα σε μία ή περισσότερες κατηγορίες.  

Οι 30 Ευρωπαίοι φιναλίστ θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν την απονομή βραβείων στις Βρυξέλλες τον Οκτώβριο του 2013. Θα απονεμηθεί επίσης ειδικό βραβείο με βάση τα αποτελέσματα της δημόσιας ψηφοφορίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού. Οι σχολές των οποίων οι σπουδαστές θα κερδίσουν την  πρώτη θέση στις τρεις κατηγορίες και το πρώτο βραβείο της δημόσιας ψηφοφορίας θα βραβευτούν με 10000€, η κάθε μία, που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για εκπαιδευτικούς σκοπούς. 

Οι σχολές θα πρέπει να εγγραφούν πριν τις 30 Απριλίου 2013 και να υποβάλλουν τις εργασίες τους πριν την 21 Ιουνίου 2013. 

Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στο:  http://www.migrantsineurope.eu


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διαγωνισμός πολυμέσων: Μετανάστες στην Ευρώπη

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format