2ος Διεθνής Εικαστικός Διαγωνισμός FeedHope


Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων και το διαδικτυακό περιοδικό www.decobook.gr προκηρύσσουν τον 2ο Διεθνή Εικαστικό Διαγωνισμό FeedHope με φιλανθρωπικό σκοπόΟι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό εικαστικοί δημιουργοί (ζωγράφοι, γλύπτες, γραφίστες, φωτογράφοι, αρχιτέκτονες, βίντεο-καλλιτέχνες, χειροτέχνες, εικονογράφοι, κλπ) καλούνται να δημιουργήσουν εικαστικά έργα με βασικό υλικό συσκευασμένα τρόφιμα, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Ο διαγωνισμός

Κονσέρβες, ξηρά τροφή (πχ, μπισκότα, παξιμάδια), όσπρια, ζυμαρικά, υγρά (λάδι, μέλι, κρασί), παιδικές τροφές σε σκόνη, γλυκίσματα για παιδιά, αλεύρι και ζάχαρη με ημερομηνία λήξης μεγαλύτερη των 6 μηνών, αποτελούν το κύριο «συστατικό» της καλλιτεχνικής δημιουργίας, η οποία καλείται να τροφοδοτήσει μέσω της τέχνης την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Κάθε μορφή εικαστικής τέχνης γίνεται δεκτή (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, assemblage, video art, χαρακτική, γραφιστική, κλπ), ενώ οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν είτε ατομικά είτε ομαδικά.
Η ημερομηνία παράδοσης των έργων ορίζεται από τις 7 – 14 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους είτε ταχυδρομικά είτε αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 43, 56224 Εύοσμος (Γυμναστήριο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου), από τις 8 π.μ. – 4 μ.μ.
Όσοι καλλιτέχνες επιθυμούν να στήσουν οι ίδιοι τα έργα τους η τοποθέτηση θα γίνει την Τρίτη 14 Μαΐου από τις 9 μ.μ. – 4 μ.μ. στους Μύλους Μελισσάρη, όπου θα εκτεθούν όλα τα συμμετέχοντα στο διαγωνισμό έργα.

Θα βραβευθούν τα τρία πρώτα έργα από κάθε κατηγορία με τα εξής χρηματικά έπαθλα:
1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • 1ο βραβείο 500 ευρώ

  • 2ο βραβείο 300 ευρώ

  • 3ο βραβείο 200ευρώ

2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • 1ο βραβείο 500 ευρώ

  • 2ο βραβείο 300 ευρώ

  • 3ο βραβείο 200 ευρώ

Παράλληλα θα απονεμηθούν και τρεις τιμητικοί έπαινοι σε κάθε κατηγορία.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από πέντε μέλη (2 εικαστικούς, 2 μέλη του δημοτικού συμβουλίου και 1 θεωρητικό της τέχνης). Όλα τα έργα θα εκτεθούν στον εκθεσιακό χώρο των Μύλων Μελισσάρη και στα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνει και η απονομή των βραβείων.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης του διαγωνισμού επισκεφτείτε τη σελίδα: http://feedhope.wordpress.com Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310 700177.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

2ος Διεθνής Εικαστικός Διαγωνισμός FeedHope

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format