Σέρρες: Διαγωνισμός ανάδειξης Kαινοτόμων Iδεών και Eπιχειρηματικών Σχεδίων


Στο πλαίσιο του προγράμματος εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων (1913-2013) από την απελευθέρωση των Σερρών και της ευρύτερης περιοχής, ο Δήμος και το ΤΕΙ Σερρών διοργανώνουν διαγωνισμό ανάδειξης καινοτόμων ιδεών και επιχειρηματικών σχεδίων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Σερρών και φοιτητές τριτοβάθμιας (ΤΕΙ Σερρών, ΤΕΦΑΑ κ.α.). Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν και να παρουσιαστούν οι δημιουργικές ιδέες και τα επιχειρηματικά σχέδια καινοτομίας και προοπτικών ανάπτυξης του τόπου, των νέων ανθρώπων και του επιστημονικού δυναμικού, σε ποικίλα θεματικά πεδία όπως πχ στο Citybranding, στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, σε οικονομικές, κοινωνικές, διοικητικές, τεχνολογικές, τουριστικές, ενεργειακές, χωροταξικές-πολεοδομικές, πολιτιστικές και άλλες συνιστώσες της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας: Ότι Οδηγεί τις Σέρρες στο Δρόμο προς την Οικοδόμηση Οικονομίας και Αποθετηρίου Γνώσης.

Περίοδος υλοποίησης διαγωνισμού:

α)υποβολή προτάσεων-σχεδίων, Ιανουάριος έως και Μάιος 2013

β)αξιολόγηση προτάσεων-σχεδίων, Ιούνιος έως και Νοέμβριος 2013

γ)Ημερίδα Βράβευσης, 14 Δεκεμβρίου 2013.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν εισηγήσεις από διακεκριμένους εισηγητές σε θέματα Citybranding με αναφορές σε συγκεκριμένα “success stories”. Η προβολή τους θα ενθαρρύνει και άλλους επίδοξους καινοτόμους πολίτες να ακολουθήσουν το δρόμο των επιτυχημένων καινοτόμων Σερραίων, Ελλήνων και Πολιτών του Κόσμου.

Δείτε περισσότερα εδώ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Σέρρες: Διαγωνισμός ανάδειξης Kαινοτόμων Iδεών και Eπιχειρηματικών Σχεδίων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format