Παγκόσμιος διαγωνισμός για Startups


Με το ποσό του 1 εκατ. λιρών ξεκινά ο νέος παγκόσμιος διαγωνισμός startup επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τεχνολογικό και ψηφιακό τομέα.
Πρόκειται για τον διαγωνισμό “Million Pound Startup”, ο οποίος αφορά σε καινοτόμες ιδέες, προϊόντα/υπηρεσίες και νεοφυείς επιχειρήσεις με λιγότερα από 10 έτη λειτουργίας, από όλο τον κόσμο.
Στόχος είναι η νικητήρια startup να χρησιμοποιήσει την επένδυση του ενός εκατ. λιρών προς όφελός της, εντός 5 ετών, ενώ θα έχει την ευκαιρία να μετεγκατασταθεί στο Λονδίνο.
Αναλυτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταχωρήσουν το προφίλ τους στο site του διοργανωτή του διαγωνισμού, Digital Shoreditch, να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής και να την υποβάλλουν έως τις 25 Απριλίου 2013. Όσον αφορά στις ελληνικές startups που επιθυμούν να λάβουν μέρος, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί η πηγή χρηματοδότησης του επάθλου, ενώ οι διοργανωτές βρίσκονται σε συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές. Τέλος, προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί και χρηματοδότηση μέσω crowdsourcing.
Πηγή: epixeiro.info


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Παγκόσμιος διαγωνισμός για Startups

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format