Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2012


Τους νέους ηγέτες του «πράσινου» επιχειρείν αναζητά, μεταξύ άλλων, η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2012, επιχειρώντας να δώσει νέα αξία σε φιλόδοξες ιδέες επιχειρηματικότητας και να συμβάλλει στην ανάπτυξη που αναζητείται.
Συγκεκριμένα, από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου, στο Ιδρυμα Κακογιάννης, τα «μεγάλα» φθασμένα παιδιά του επιχειρηματικού κόσμου θα συναντήσουν τους ανερχόμενους, αλλά και τους αρχάριους στον χώρο. Ανάμεσα στις θεματικές ενότητες που θα καλύψουν οι καλεσμένοι ομιλητές στο open event (όπως για παράδειγμα: – Αλλάζοντας τη νοοτροπία ενός έθνους, Ενδυναμώνοντας τους νέους – Κάνοντας επώνυμη την Κληρονομιά μας – Η μεγάλη έκρηξη του κόσμου των δεδομένων κ.τ.λ.) ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα «Αξιοποιώντας τους φυσικούς μας πόρους», στην οποία θα συζητηθούν και θα αναλυθούν τρόποι για την αειφόρο ανάπτυξη.
Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (ΠΕΕ) ξεκίνησε το 2007 από τον Carl Schramm, πρώην πρόεδρο και CEO του Kauffman Foundation, και τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Gordon Brown, και ήδη έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 123 χώρες, ενώ μόνο το 2011 περισσότεροι από 7 εκατ. άνθρωποι συμμετείχαν σε σχεδόν 38.000 events.
Η ΠΕΕ με δράσεις σε Αθήνα και επαρχία δίνει στις Start-Up επιχειρήσεις μια ευκαιρία να κάνουν τις φιλοδοξίες τους πραγματικότητα. Φέρνει σε επαφή τους επενδυτές με τους νέους φιλόδοξους επιχειρηματίες, οι οποίοι παρουσιάζουν τις ιδέες τους. Τέλος, δίνει στο ευρύ κοινό, όπως μαθητές και φοιτητές που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, τη δυνατότητα να μοιραστεί διεθνείς ιδέες και εμπειρίες με διακεκριμένους κεντρικούς ομιλητές και να βιώσει την εμπειρία των παγκόσμιων επιχειρηματικών ξεκινημάτων (startups) εκ των έσω!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2012

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format