Εκδήλωση “Managing Your Self in times of crisis”


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 5η Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu (Πρώην Park Hotel, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας) και ώρες 18.00-21.00 μ.μ. από το ΜΠΣ στην Δ.Α.Δ. του ΟΠΑ και τον Σύλλογος Αποφοίτων HR Society. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο διεθνούς φήμης ομιλητής και πολυγραφότατος συγγραφέας και ερευνητής Dr. Jagdish Parikh.
Ο Dr. Parikh είναι εμπνευσμένος ομιλητής, επιχειρηματίας και σημαντικός δάσκαλος στην Δ.Α.Δ. και την ηγεσία. Είναι συγγραφέας του best seller “Managing Your Self: Management by Detached Involvement”, ενώ έχει αποτελέσει επισκέπτης καθηγητής στα πλέον σημαντικότερα και διεθνή business schools του κόσμου.
Τον Dr. Parikh θα προλογίσει η κ. *Νάνσυ Παπαλεξανδρή*, καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επίτιμο μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων HR Society. Είναι τιμή μας η παρουσία του διακεκριμένου αυτού ομιλητή σε μια από τις εκδηλώσεις μας και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει σημαντικά τους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται καλύτερα τον εαυτό τους ειδικά στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε.
Δηλώστε συμμετοχή


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εκδήλωση “Managing Your Self in times of crisis”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format