5ο Φοιτητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας


Η συμμετοχή στον 5ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:
1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στο e-mail eltrun@aueb.gr ως την 30η Απριλίου 2012, 3 έως 5 σελίδες, στις οποίες θα περιγράφουν την επιχειρηματική τους ιδέα (το e-mail θα πρέπει να έχει ως subject «ennovation-submission»), δίνοντας έμφαση στις ακόλουθες ενότητες:
Στόχος της επιχειρηματικής ιδέας, το επιχειρηματικό μοντέλο, τα προϊόντα ή/και υπηρεσίες που θα παρέχετε κλπ.
Καινοτομίες της πρότασης σας και πώς διαφοροποιείται από υπάρχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες (κανονικές ή/και στο Internet)
Πελάτες (κατηγορίες και ανάγκες που καλύπτετε), extra υπηρεσίες που τους παρέχετε, τρόποι που θα τους προσελκύσετε στο site κλπ.
Τρόποι παραγωγής (ή προμήθεια) του προϊόντος / υπηρεσίας που παρέχετε και διαχείριση της διανομής του προϊόντος/υπηρεσίας για να είναι αποτελεσματική και επικερδής
2. Η επιστημονική επιτροπή του διαγωνισμού, θα διαλέξει τις ομάδες με τις πιο καινοτομικές ιδέες, και θα τους ζητηθεί να καταθέσουν ως τις 15 Ιουλίου 2012 ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνο .
3. Τέλος, η επιτροπή θα ξεχωρίσει τις καλύτερες ομάδες, οι οποίες 20-30 Σεπτεμβρίου 2012 θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική ιδέα σε μια επιτροπή ανθρώπων ειδικών στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και των ψηφιακών μέσων.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό e-nnovation είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν Φοιτητές Πανεπιστημίων (προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί, από όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και όλους τους κλάδους σπουδών) σε ομάδες από 2 έως 5 άτομα.
Για περισσότερα εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

5ο Φοιτητικός Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format