Ημερομηνίες των ελληνικών τελικών του Imagine Cup


Το Imagine Cup είναι ένας παγκόσμιος φοιτητικός διαγωνισμός που έχει σκοπό να αναδείξει καινοτόμες ιδέες! Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 2003 και την περσινή χρονιά συμμετείχαν πάνω από 300.000 φοιτητές, από 100 χώρες παγκοσμίως!
Το θέμα του διαγωνισμού:
Το φετινό θέμα είναι: «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία μας βοηθάει να λύσουμε τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα». Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν προσδιορίσει τα προβλήματα αυτά ως τους «Στόχους της Χιλιετίας».
Οι παγκόσμιοι τελικοί του Imagine Cup 2012 θα πραγματοποιηθούν στο Σίδνεϊ της ΑυστραλίαςΟι ελληνικοί τελικοί της κατηγορίας Software Design θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Απριλίου στην Αθήνα (μόνο η κατηγορία Software Design έχει ελληνικούς τελικούς, οι υπόλοιπες διεξάγονται μόνο online). Για τη συμμετοχή στους ελληνικούς τελικούς της κατηγορίας Software Design οι υποψήφιες ομάδες θα πρέπει
Μέχρι τις 13 Μαρτίου 2012 να υποβάλλουν ένα preliminary summary του project τους μέσω τις σελίδας του διαγωνισμού
Μέχρι την 1η Απριλίου να αποστείλουν
Ένα prototype/demo της εφαρμογής τους και οδηγίες εκτέλεσης όχι για αξιολόγηση, αλλά για να «κλειδώσουν» τη συμμετοχή τους και να λάβουν σχόλια/προτάσεις σχετικά με αυτό
Ένα έγγραφο (μέχρι 5 σελίδες) με περιγραφή της ιδέας και της εφαρμογής τους στη διεύθυνση v-digkan – at – microsoft – dot – com. Θα επιλεχθούν οι καλύτερες ομάδες οι οποίες και θα προκριθούν στην τελική φάση, προκειμένου να παρουσιάσουν στους ελληνικούς τελικούς.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ημερομηνίες των ελληνικών τελικών του Imagine Cup

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format