Πότε θα πραγματοποιηθούν οι καταθέσεις αιτήσεων μετεγγραφών;


Σε ερώτηση για τις μετεγγραφές των νεοεισαχθέντων φοιτητών σε επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Α. Λοβέρδος, αποκρίθηκε πώς η υποβολή αιτήσεων θα πραγματοποιηθούν από τις 9 έως τις 17 Οκτωβρίου 2014.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος,  «Σήμερα δημοσιεύονται σχετικές αποφάσεις οι οποίες ρυθμίζουν ό,τι πρόκειται να γίνει. Υπάρχει και μια σχετική τροπολογία στη Βουλή για την οποία είχα ενημερώσει από την περασμένη εβδομάδα, και ελπίζω με αυτές τις παρεμβάσεις το θέμα να γίνει διαχειρίσιμο, γιατί είχε πάρει διαστάσεις μη διαχειρίσιμες. Κι έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε μια πολύ έντιμη εφαρμογή του νόμου. Εκείνο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή είναι ότι οι αιτήσεις για μετεγγραφές θα γίνουν από 9 έως 17 Οκτωβρίου 2014»

Αυτή  η απάντηση του υπουργού λειτουργεί σαν αναλγητικό για τους αγχωμένους πρωτοετείς που επιθυμούν να μετεγγραφούν σε ομοειδές τμήμα κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, και οι οποίοι όλες αυτές τις μέρες δεν είχαν μία καθαρή απάντηση για το πότε θα πραγματοποιηθεί ο σκοπός τους αυτός και υπό ποιές προϋποθέσεις.

Επιμέλεια: Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Πότε θα πραγματοποιηθούν οι καταθέσεις αιτήσεων μετεγγραφών;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format