Οκτώβριος στο Viasat Explore: Στη θέση του συνοδηγού με τους Ριψοκίνδυνους Νταλικιέρηδες


Τον Οκτώβριο γνωρίζουμε τους Pιψοκίνδυνους Nταλικιέρηδες. Στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Viasat Explore, η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ταξιδεύουμε μέχρι το δυτικό Καναδά και πιο συγκεκριμένα στο Μπαριέρ της Βρετανικής Κολούμπια. Εκεί βρίσκεται το επίκεντρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ευαίσθητων φορτίων σε δυσπρόσιτες περιοχές εντός ελάχιστου χρόνου. Σήμερα, η αυτοκρατορία του Μπιγκ Ντόνι απειλείται από τον Ντέιβ Σουόντ, έναν εριστικό ντόπιο έμπορο άχρηστων αυτοκινήτων που αποφάσισε να διεκδικήσει ένα κομμάτι από την πίτα του Ντόνι και να μπει κι αυτός στο παιχνίδι των ταχυμεταφορών.

Ριψοκίνδυνοι νταλικέρηδες

Πρεμιέρα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, 22:00

Κύκλος: 1

Αριθμός επεισοδίων: 8 x 60 λεπτά

Πρωτότυπος τίτλος: Backroad Truckers

Έτος: 2021

Σε ένα δίκτυο παράδρομων που διατρέχουν τον δυτικό Καναδά, στο Μπαριέρ, η Βρετανική Κολούμπια είναι το επίκεντρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ευαίσθητων φορτίων σε δυσπρόσιτες περιοχές εντός ελάχιστου χρόνου, και ο Μπιγκ Ντόνι Κλάινφελντερ είναι ο βασιλιάς. Ο Μπιγκ Ντόνι Κλάινφελντερ είναι υπεύθυνος μιας ομάδας άξεστων οδηγών οι οποίοι όμως είναι ειδικοί στη μετακίνηση σε επικίνδυνους παράδρομους για να φτάσουν στις απομακρυσμένες επιχειρήσεις που χρειάζονται επειγόντως το φορτίο τους.

Σήμερα, η αυτοκρατορία του Μπιγκ Ντόνι απειλείται από τον Ντέιβ Σουόντ, έναν εριστικό ντόπιο έμπορο άχρηστων αυτοκινήτων που αποφάσισε να διεκδικήσει ένα κομμάτι από την πίτα του Ντόνι και να μπει κι αυτός στο παιχνίδι των ταχυμεταφορών. Αυτές οι δύο οικογενειακές επιχειρήσεις ετοιμάζονται για τη μάχη που θα καθορίσει ποιος θα επικρατήσει στους παράδρομους, όμως μόνο ένας θα βγει αλώβητος από αυτή τη μάχη.

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Οκτώβριος στο Viasat Explore: Στη θέση του συνοδηγού με τους Ριψοκίνδυνους Νταλικιέρηδες

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format