Το πρώτο Social Experience Forum με τη Συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών Είναι γεγονός


Η ραγδαία ανάπτυξη των social media και των πρακτικών που συνδέονται με το digital marketing έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο τόσο οι εταιρείες όσο και οι ιδιώτες εξελίσσονται και δημιουργούν. Πολυεπίπεδες ψηφιακές πλατφόρμες ενσωματώνονται δυναμικά, τόσο στις εμπορικές καμπάνιες των εταιρειών όσο και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο νέους δρόμους επικοινωνίας, διαφήμισης και προβολής.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του OTE Academy θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο Social Experience Forum που στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας του digital marketing και των εμπειριών που παρέχει και δημιουργεί.

Αναγνωρισμένα ελληνικά και διεθνή brands, διακεκριμένοι digital Experts, σημαντικοί επιχειρηματίες & top influencers θα παρουσιάσουν σημαντικά case studies & best practices της παγκόσμιας αγοράς, εστιάζοντας όχι μόνο στις πλέον αναγνωρισμένες πρακτικές αλλά παρουσιάζοντας κυρίως τις τάσεις του μέλλοντος. Η δημιουργία εμπειρίας, η εξέλιξη, το περιεχόμενο, η μέθοδος και η στρατηγική θα συζητηθούν μέσα από ένα  νέο, σύγχρονο και πρωτοποριακό πλαίσιο.

Το Social Experience Forum αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο συνέδριο που απευθύνει το λόγο μέσα από τρεις διαφορετικές ενότητες – brands, people, experts – και ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό μείγμα ομιλητών που διαμορφώνουν ένα 360º ολοκληρωμένο κάδρο. Κορυφαίες εταιρείες θα  αναλύσουν τις σημαντικότερες corporate τάσεις, top influencers θα μιλήσουν για την αδιαμφισβήτητη δυναμική πλέον των social media influencers, των bloggers & youtubers ενώ καταξιωμένοι digital marketers θα παρουσιάσουν το μέλλον. Ξεχωριστή συμμετοχή αποτελεί η παρουσία του διεθνή ομιλητή και Brand Strategist Peter Economides ο οποίος θα καθηλώσει και θα εκπαιδεύσει το κοινό για ακόμα μία φορά.

  • Brands Experience: Red Bull, Costa Navarino, Stoiximan.gr
  • Personal Experience: Μάρκος Σεφερλής, Μαίρη Συνατσάκη, Jeremy, TwinFashion
  • Experts Experience: Peter Economides, Απόστολος Αϊβαλης, Αθανάσιος Γιαμάς

 Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

www.socialexperienceforum.gr

contact@socialexperienceforum.gr

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

Aγορά εισιτηρίου!

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

1
1 share, 1 point

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Το πρώτο Social Experience Forum με τη Συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών Είναι γεγονός

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format