Ο.Π.Α. – Ημερίδα «Διδασκαλία της επιχειρηματικότητας στο Λύκειο»


Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης, διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά επιστημονική ημερίδα την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, ώρες 14:30-17:30 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (1ος όροφος πτέρυγας Αντωνιάδου, κεντρικού κτηρίου ΟΠΑ). Το θέμα της αφορά στη «Διδασκαλία της επιχειρηματικότητας στο Λύκειο: Καινοτόμες προτάσεις με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών».

Η ημερίδα απευθύνεται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου που φοιτούν στο 6ο εξάμηνο και πέρα, αλλά και σε Διευθυντές και Καθηγητές σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και η παρακολούθηση της είναι δωρεάν.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής με εγγραφή τους στη Γραμματεία της ημερίδας

Το Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και της Εκπαίδευσης είναι το πρώτο σε επίπεδο ΑΕΙ Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών, διάρκειας δύο εξαμήνων, που εντάσσεται στο 7ο και 8ο εξάμηνο του προγράμματος προπτυχιακών σπουδών. Είναι πιστοποιημένο από το Ι.Ε.Π. και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΑ 39460/Γ2/21-3-2013, ΦΕΚ Β’ 689/26-3-2013) παρέχοντας αναγνωρισμένη διδακτική και παιδαγωγική επάρκεια για τη δημόσια εκπαίδευση και τον ΑΣΕΠ.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Πηγή: aueb.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ο.Π.Α. – Ημερίδα «Διδασκαλία της επιχειρηματικότητας στο Λύκειο»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format