SzeMUN


Αυτή την εβδομάδα το MyStudentPass μας ταξιδεύει στη μαγευτική Ουγγαρία, στην πόλη Szeged για ένα μοναδικό MUN συνέδριο!

Απευθύνεται σε φοιτητές από όλον τον κόσμο, που έχουν την όρεξη να φανταστούν τον κόσμο μας καλύτερο και προτείνουν βιώσιμες λύσεις για να το επιτύχουν.

Φέτος θα εκπροσωπηθούν 6 διαφορετικές επιτροπές, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στα ανθρώπινα δικαιώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι 3 από αυτές τις επιτροπές είναι: UN Women, Human Rights Council και Children’s Rights Council.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ και καλύπτει διαμονή για 4 βράδια, γεύματα, τα αναλώσιμα του συνεδρίου που θα διανεμηθούν καθώς και τις μεταφορές από και προς τον συνεδριακό χώρο, δηλαδή το Πανεπιστήμιο του Szeged. Αλήθεια σας λέω.

Κι αν δεν σας έπεισα ακόμη, έχω να σας πω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία απόδρασης πριν ξεκινήσει το επόμενο χειμερινό εξάμηνο. Και ότι το Szeged είναι πανέμορφο, γραφικότατο, με πολύ καλή νυκτερινή ζωή και πάμφθηνο. Γενικά πρόκειται για μία win-win ευκαιρία, την οποία προσωπικά σκοπεύω να αρπάξω από τα μαλλιά!

Για περισσότερες πληροφορίες: http://szemun.sztehap.hu/

Τι περιμένετεεεεε;

 

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format