Πώς να επιβιώσεις το τριήμερο των απεργιών!!


Πάνω που άρχισε να μπαίνει το καλοκαιράκι το μπαράζ απεργιών που κηρύχθηκαν από χτες το απόγευμα ακύρωσε όλα τα επίδοξα σχέδια του τριημέρου και μας άφησε σύξυλους στο σπίτι να αναρωτιόμαστε τι θα κάνουμε με τη ζωή μας. Και τίθεται το εύλογο ερώτημα: πως μπορείς να επιβιώσεις όταν όλα γύρω σου έχουν ακινητοποιηθεί κι εσύ είσαι αποκλεισμένος στο σπίτι; Η πρώτη και εύλογη απάντηση (ειδικά για όσους δεν οδηγούμε) είναι ότι δεν μπορείς. Εμείς, όμως, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε το αντίθετο και να δώσουμε λύσεις για αυτό το ιδιαίτερο τριήμερο.

  1. Σειρές: αν είστε σαν εμένα θα βρείτε αυτή την απεργία μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνετε catch up σε όλες τις σειρές που βλέπετε κατά καιρούς και να λιώσετε χωρίς αύριο. Πιάστε, λοιπόν το popcorn και ξεκινήστε!
  2. Διάβασμα: οι διακοπές του Πάσχα φτάνουν στο τέλος τους και είμαστε σίγουροι ότι δεν διάβασες καθόλου και φυσικά δεν τήρησες καμία από τις υποσχέσεις που είχες δώσει στον εαυτό σου να ξεκινήσεις το διάβασμα για την εξεταστική. Τώρα, λοιπόν, που δεν έχεις άλλη επιλογή μπορείς να πάρεις εκείνο το σκονισμένο βιβλίο που ποτέ δεν έχεις ανοίξει και να το αρχίσεις χαζεύοντας τη θέα από το μπαλκόνι σου.
  3. Γυμναστική: ναι ξέρω, δεν είναι η πρώτη σου επιλογή. Μπορείς, όμως, να το δεις διαφορετικά. Τώρα που έχει πιάσει ζέστη ένας περίπατος, ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα είναι ιδανικός για να θυμηθείς έστω και λίγο την ώρα της Γυμναστικής από το σχολείο.
  4. Καιρός για ανανέωση: αυτές οι μέρες είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συμμαζέψεις, να βγάλεις τα καλοκαιρινά, να αλλάξεις διαρρύθμιση στο δωμάτιο σου ή να κάνεις γενικά πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και ποτέ δεν βρίσκεις το χρόνο να τα κάνεις στην καθημερινότητα σου
  5. Φίλοι για πάντα: ή αλλιώς ακόμη κι αν εσύ είσαι αποκλεισμένος σπίτι σου, σίγουρα θα υπάρχει κάποιος φίλος με αυτοκίνητο, ο οποίος θα νιώθει τόση μοναξιά που σίγουρα θα είναι πρόθυμος να γίνει το μεταφορικό σου μέσο με αντάλλαγμα ένα καφέ.

Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος για απελπισία! Τρείς μέρες είναι και θα περάσουν. Και ακόμη κι αν δεν αντέχετε μπορείτε να αρκεστείτε σε περιορισμένες βόλτες την Κυριακή που τα ΜΜΜ θα κινηθούν για κάποιες ώρες.

Καλή δύναμη!

Δείτε πως θα κινηθούν τα περισσότερα μέσα το τριήμερο εδώ και τα λεοφορεία εδώ 

 


 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Πώς να επιβιώσεις το τριήμερο των απεργιών!!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format