Η πιο πρωτότυπη παρουσίαση εργασιών σε πάρκο λόγω.. κατάληψης!!


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΣΟΕ), καθώς φοιτητές χρειάστηκε να παρουσιάσουν τις εργασίες τους σε υπαίθριο αμφιθέατρο εξαιτίας κατάληψης που βρισκόταν σε εξέλιξη στη σχολή τους.

Το περιστατικό γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του πανεπιστημίου, Διομήδης Σπινέλλης, ο οποίος έχει διατελέσει και γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων στο υπουργείο Οικονομικών. Όπως έγραψε ο ίδιος,

Τη Δευτέρα το πρωί, είχαμε προγραμματίσει τις ο τελικές παρουσιάσεις των ομαδικών εργασιών των φοιτητών για το μάθημα «Προγραμματισμός ΙΙ». Στην εργασία αυτή οι φοιτητές έπρεπε να κατασκευάσουν έναν απλό περιηγητή ιστού (έναν πρωτόλειο πρόγραμμα σαν τα Internet Explorer, Firefox, Google Chrome). Δυστυχώς, την Παρασκευή μια ομάδα αυτοονομασμένη «συνέλευση αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές φοιτητές» κατέλαβε το κεντρικό κτήριο του πανεπιστημίου. Επειδή οι φοιτητές του μαθήματος είχαν δουλέψει σκληρά για τις εργασίες τους και δεν γνώριζα αν θα έληγε η κατάληψη πριν τελειώσει το εξάμηνο, την Κυριακή ανακοίνωσα στους φοιτητές ότι οι παρουσιάσεις θα γίνουν τη Δευτέρα στο υπαίθριο αμφιθέατρο της Πλατείας Πρωτομαγιάς.

foit3

Έτσι και έγινε. Οι φοιτητές του μαθήματος παρουσίασαν τη δουλειά τους σε ένα πραγματικό αμφιθέατρο χωρίς τα δεκανίκια του Powerpoint. Πολλοί, αντί για τις διαφάνειες συμβουλεύονταν το κινητό τους ή χειρόγραφες σημειώσεις. Μια ομάδα σχημάτισε τη ροή της δουλειάς της σε φύλλα χαρτί δεμένα με κορδέλα. Μια άλλη παρουσίασε μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή (https://prezi.com/1vvual_sc4cg/star-wars-edition/) σε φορητούς υπολογιστές που τα μέλη της κρατούσαν μπροστά μας για να δούμε. Όλοι έδειξαν με το παράδειγμά τους ότι οι φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι πραγματικά ξεχωριστοί. Μπράβο τους!

foit2


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Η πιο πρωτότυπη παρουσίαση εργασιών σε πάρκο λόγω.. κατάληψης!!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format