Συνέντευξη: Γνωρίστε τον Snob Duck!


Η Snob Duck δεν είναι σαν όλες τις άλλες εταιρείες. Προσφέρει 100% χειροποίητα σαπούνια, φτιαγμένα από αγνά υλικά και όλα αυτά με σύμβολο μια snob πάπια! Το MyStudentpass.gr μίλησε με τον δημιουργό της, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τι υλικά χρησιμοποιεί για τα προϊόντα του, τι τα κάνει τόσο μοναδικά, αλλά και γιατί επέλεξε το παπάκι ως “ηγέτη” της καμπάνιας του:

Ποια ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η επιχείρηση Snob Duck; Ήταν ένα εύκολο εγχείρημα για εσάς;

Αφορμή ήταν η περιέργεια και ο πειραματισμός για το πώς φτιάχνεται το σαπούνι, εκμεταλλευόμενος το περίσσιο ελαιόλαδο από τον οικογενειακό μας ελαιώνα, χωρίς βέβαια να έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να γίνει η καθημερινή μου ασχολία. Μου άρεσε, εθίστηκα και άρχισα να στήνω το όλο project στο μυαλό μου.

Δεν θα έλεγα δύσκολο, αλλά σίγουρα πρωτόγνωρο, μιας και δεν είχα ιδέα για το πώς ξεκινάει – στήνεται μια εταιρεία (για τη γραφειοκρατεία τουλάχιστον). Όλο το υπόλοιπο το είχα έτοιμο στο μυαλό μου.

Ποια ήταν η αρχική αντίδραση του κόσμου στα προϊόντα σας;

Ο κόσμος το αγκάλιασε με ενθουσιασμό από την αρχή. Από design blogs και περιοδικά, μέχρι το μικρό κοριτσάκι που είχε την περιέργεια να το δοκιμάσει.

6_3

Ποια υλικά χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία των σαπουνιών Snob Duck;

Χρησιμοποιώ υλικά που θα έβαζα και στο τραπέζι μου. Γεύσεις και μυρωδιές που μου αρέσουν. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων και λαχανικών, βότανα και πολλά άλλα…

Γιατί επιλέξατε ως σύμβολο της επιχείρησή σας ένα παπάκι; Τι συμβολίζει για εσάς;

Όλα ξεκίνησαν όταν… κάποιες πάπιες άρχισαν να με κυνηγούν ουρλιάζοντας και κράζοντας. Αυτή ήταν η καθημερινότητά μου για 5 μήνες, όταν ζούσα στο θέρετρο σκι στα Καλάβρυτα, όπου και δούλευα. Και είχα την ίδια εμπειρία και άλλη μια φορά… Όταν δούλευα στον ελαιώνα των γονιών μου.

Είχε έρθει η ώρα για ανταπόδοση! Μιας και είμαι vegeterian, δεν μπορώ παράνα θαυμάζω τα ζώα, ακόμα και εκείνες τις απίστευτες πάπιες. Έτσι, αποφάσισα να τις κάνω διάσημες!

Τους φόρεσα ένα καθαρό παπιγιόν, αλλά κρατώντας ακόμα αυτή τη snob εικόνα τους και προσπάθησα να μεταφέρωτα νέα οπουδήποτε μπορούσα.

1_flakes4

Ποιο είναι το “μαγικό” συστατικό που κάνει τα προϊόντα σας τόσο μοναδικά;

Όπως γράφω και στην ιστοσελίδα μου, δεν γυρίζουν πίσω το χρόνο, δεν καθαρίζουν συνειδήσεις, δεν υπόσχονται μαγικές θεραπείες.

Κατά τη γνώμη μου, το εξωστρεφές packaging-branding, το ότι είναι 100% χειροποίητο προϊόν φτιαγμένο με αγνά υλικά, αγάπη και αυθεντικότητα. Επίσης, ο επαγγελματισμός, η αμμεσότητα, ο ενθουσιασμός και όχι το απρόσωπο, σοβαροφανές, εταιρικό προφίλ.

Ποιους στόχους έχετε θέσει για το μέλλον της Snob Duck;

Αύξηση της παραγωγής, κρατώντας την ίδια ποιότητα και διασικασία, νέα προϊόντα και νέες αγορές!

Ευχαριστούμε τον Snob Duck για την συνέντευξη που μας παραχώρησε. Μπορείτε να βρείτε την ιστοσελίδα του με τα προϊόντα και τα σημεία πώλησης εδώ: www.snobduck.com

Συνέντευξη από την Έφη Γκαραβέλα

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Συνέντευξη: Γνωρίστε τον Snob Duck!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format