Τι παροχές προσφέρει το ΤΕΙ Καλαμάτας στους φοιτητές; | Part 2


Στο πρώτο μέρος του άρθρου παρουσιάσαμε τις σχολές και τα τμήματα του ΤΕΙ Καλαμάτας, αλλά και μερικές από τις παροχές που προσφέρει, όπως είναι η Βιβλιοθήκη και η Σπουδαστική Μέριμνα.

Σήμερα, θα παρουσιάσουμε και τις υπόλοιπες παροχές που προσφέρει το ίδρυμα στους φοιτητές του για να τους βοηθήσει στην κάλυψη των ακαδημαϊκών τους αναγκών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

Από το 1996, το ΤΕΙ Καλαμάτας άρχισε να συμμετέχει και αυτό στο πρόγραμμα Erasmus+, το όποιο πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στις χώρες της Ευρώπης είτε για σπουδές, είτε για πρακτική άσκηση.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα δικαιολογητικά, τη χρηματοδότηση και πολλά άλλα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Γραφείου: ir.teikal.gr

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:

Η Ηλεκτρονική Γραμματεία είναι μια υπηρεσία για τους φοιτητές και τους καθηγητές του ιδρύματος, μέσα από την οποία η εξυπηρέτηση για διάφορα θέματα που αφορούν το ίδρυμα, όπως είναι η εκτύπωση δικαιολογητικών εγγράφων, γίνεται πιο άμεση και γρήγορη.

Την υπηρεσία για τους φοιτητές, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Την υπηρεσία για τους καθηγητές μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚO ΠΕΡΙΟΔΙΚO GR-Science:

Το ΤΕΙ Καλαμάτας δημοσιεύει το περιοδικό GR-Science που είναι μία ηλεκτρονική on-line βάση του ΤΕΙ Πελοποννήσου που περιλαμβάνει επιστημονικές εργασίες σε εξέλιξη ή σε τελική μορφή.

Το περιοδικό μπορείτε να το βρείτε εδώ: gr-science.teikal.gr

E – CLASS:

Η πλατφόρμα Open eClass του ΤΕΙ Καλαμάτας αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Μπορείτε να βρείτε την πλατφόρμα του e-class εδώ: eclass.teikal.gr

 

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα, βασισμένο σε πληροφορίες από το www.teikal.gr

 

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Τι παροχές προσφέρει το ΤΕΙ Καλαμάτας στους φοιτητές; | Part 2

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format