Παγκύπριες Εξετάσεις:Τα βρήκαν… σκούρα οι μαθητές με τα Νέα Ελληνικά (εικόνες)


Λευκωσία: Ιδιαίτερες δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετώπισαν φέτος στα Νέα Ελληνικά, οι μαθητές που παρακάθονται στις Παγκύπριες Εξετάσεις. Το γραπτό του πρώτου και πιο μαζικού μαθήματος χαρακτηρίστηκε από την πλειοψηφία «αρκετά δύσκολο», κάτι που δεν συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές, παρά τις χαμηλές βαθμολογίες που συγκέντρωνε η πλειοψηφία του μαθητικού πληθυσμού.

Δύσκολα ήταν τα περισσότερα μέρη του φετινού εξεταστικού δοκιμίου, με κυριότερο αυτό της έκθεσης, καθότι το θέμα φαίνεται να μπέρδεψε τους περισσότερους.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές κλήθηκαν να γράψουν έκθεση στο ακόλουθο θέμα:

«Μέσα σε αυτό το παγκόσμιο πλαίσιο, που είναι κινούμενο και κλυδωνιζόμενο, η πατρίδα μας παραμένει πάντα μια ιδιαιτερότητα. Έζησε πολλά αυτήν την περίοδο, λίγα όμως φαίνεται να διδάχτηκε. Τα τελευταία χρόνια, βιώνει, ωστόσο, μια ιστορική στιγμή της: το τέλος των ψευδαισθήσεων». Σε άρθρο σου που θα δημοσιευθεί σε εφημερίδα, και με αφορμή το παράθεμα, να καταθέσεις τις απόψεις σου για τα ακόλουθα: Ποιες ήταν οι ψευδαισθήσεις που βίωνε για τόσα χρόνια η πατρίδα μας και πως το τέλος των ψευδαισθήσεων επέδρασε στην καθημερινότητα των ανθρώπων;

img4(13) img7(4)

 

Πηγή:philenews.com|Το διαβάσαμε ΕΔΩ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Παγκύπριες Εξετάσεις:Τα βρήκαν… σκούρα οι μαθητές με τα Νέα Ελληνικά (εικόνες)

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format