Φοιτητής του ΔΠΘ με υποτροφία στο Χάρβαρντ!


christos-27Το όνομά του είναι Χρήστος Δερβεντλής, κατάγεται από τη Βέροια και σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο ΔΠΘ. Ο Χρήστος είναι ένας από τους πέντε Έλληνες φοιτητές που επιλέχθηκε από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για ένα πρόγραμμα θερινής πρακτικής άσκησης.

«Με την ολοκλήρωση και της φάσης των συνεντεύξεων και κατά συνέπεια της διαδικασίας επιλογής των φοιτητών για το Πρόγραμμα Θερινής Πρακτικής Άσκησης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard (“CHS Summer Internship Program”), θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια και υποστήριξή σας. […]Συνολικά λάβαμε 21 αιτήσεις από το Τμήμα σας. Το επίπεδο όλων των αιτούντων ήταν εξαιρετικό, καθιστώντας αρκετά δύσκολη την επιλογή, η οποία στηρίχθηκε, με βάση τα πρότυπα του προγράμματος και του Πανεπιστημίου Harvard, στο συνολικό ακαδημαϊκό προφίλ των ενδιαφερομένων, σε συνδυασμό βεβαίως με τις απαιτήσεις του προγράμματος καθώς κι αυτές των συγκεκριμένων πρακτικών ασκήσεων. Επιτρέψτε μας να τονίσουμε ότι το γεγονός αυτό, τιμά τους ίδιους τους φοιτητές και βεβαίως αναδεικνύει και τη δουλειά η οποία γίνεται εντός του Τμήματος, της Σχολής και γενικότερα του Ιδρύματος», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή με την οποία η συντονίστρια του προγράμματος κ. Μαρίνα Χειλίτση ανακοίνωσε στο πανεπιστήμιο την υποτροφία του φοιτητή.

«Με την ευκαιρία και με την ιδιότητά μου ως μεσολαβητή, θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους και όλες που έκαναν αίτηση. Κατανοώ την απογοήτευση για ορισμένους/ες αλλά παρακαλώ να μην το εκλάβουν ως αποτυχία τους.

Χρήστο, Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!», ανέφερε με επιστολή του και με το δικό του μοναδικό τρόπο ο καθηγητής του τμήματος κ. Κώστας Δικαίος.

Πηγή:paratiritis-news.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Φοιτητής του ΔΠΘ με υποτροφία στο Χάρβαρντ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format