Ποιοι είναι οι απόφοιτοι ΤΕΙ που μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών για έργα ηλεκτρονικού εξοπλισμού


Νέες ειδικότητες πτυχιούχων ΤΕΙ μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών ( ΜΕΚ) για έργα Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού όπως προκύπτει και από σχετικό δελτίο τύπου της ΕΕΤΕΜ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ν.3669/2008 το δικαίωμα το είχαν αρχικά πτυχιούχοι ΤΕΙ των Τμημάτων Αυτοματισμού, Ηλεκτρονικής και Ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων, όπως και των Ηλεκτρονικών Υπομηχανικών και των πτυχιούχων πρώην ΑΣΤΕΜ των ΚΑΤΕΕ, Τμήματος Τεχνολόγων Ηλεκτρονικών.

Με το ν. 4313/2014 παρ. 10 του άρθρου 70 το δικαίωμα επεκτείνεται, όπως αναφέρει η ΕΕΤΕΜ, και στους πτυχιούχους Τμημάτων:

α) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε,

β) Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας Τ.Ε (Ηλεκτρολογικής Κατεύθυνσης),

γ) Μηχανικών Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Τ.Ε,

δ) Μηχανικών Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών Τ.Ε,

ε) Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Τ.Ε,

στ) Μηχανικών Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων Τ.Ε,

ζ) Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε,

η) Μηχανικών Η/Υ Τ.Ε,

θ) Μηχανικών Λογισμικού Τ.Ε. και

ι) Μηχανικών Δικτύων Τ.Ε.

Παραθέτουμε το σχετικό χωρίο:

H περίπτωση η΄ της παρ. 1 του άρθρου 110 του κ.ν. 3669/2008 αντικαθίσταται ως εξής:

«η) των Πτυχιούχων ΤΕΙ των ειδικοτήτων: Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε., Ηλεκτρονικών μηχανικών Τ.Ε., Μηχανικών Ηλεκτρονικών υπολογιστικών Συστημάτων Τ.Ε., Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε., Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας Τ.Ε. (Ηλεκτρολογικής Κατεύθυνσης), Μηχανικών Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Τ.Ε., Μηχανικών Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών Τ.Ε., Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Τ.Ε., Μηχανικών Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων Τ.Ε., Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., Μηχανικών Η/Υ Τ.Ε., Μηχανικών Λογισμικού Τ.Ε. και Μηχανικών Δικτύων Τ.Ε., καθώς και των κατόχων ισοτίμων και αντιστοίχων πτυχίων, στα έργα ηλεκτρονικού εξοπλισμού.»

Πηγή: news.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Ποιοι είναι οι απόφοιτοι ΤΕΙ που μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών για έργα ηλεκτρονικού εξοπλισμού

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format