Καμπανάκι κινδύνου από το ΕΚΠΑ: Χρειαζόμαστε προσωπικό για να λειτουργήσει το πανεπιστήμιο!


Των κώδωνα του κινδύνου «για την επερχόμενη αντικειμενική αδυναμία λειτουργίας του» κρούει για άλλη μία φορά το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΕΚΠΑ).
Ο πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου θα δώσουν συνέντευξη Τύπου «σχετικά με τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει» το ίδρυμα, εξαιτίας «της υποχρηματοδότησης και της έλλειψης διοικητικού προσωπικού μετά την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας». Όπως τονίζεται, το ΕΚΠΑ απαιτεί την άμεση επάνοδο των 142 διοικητικών στελεχών του που βρίσκονται στη φάση της κινητικότητας, καθώς επίσης και των 247 διοικητικών στελεχών του που παραμένουν σε διαθεσιμότητα.

Προστίθεται πως «ο πελώριος φόρτος του διοικητικού έργου λόγω και των μετεγγραφών δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί χωρίς την επιστροφή όλων των διοικητικών στελεχών του».

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου ώρα 11 π.μ., στο Αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος» (Κεντρικό Κτήριο). Έχουν κληθεί να παραστούν τα μέλη της Συγκλήτου. Την ίδια ημέρα, στις 12 μ.μ. στα Προπύλαια, όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΕΚΠΑ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση έντονης συλλογικής διαμαρτυρίας «για τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ίδρυμα».

Πηγή:www.toxwni.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Καμπανάκι κινδύνου από το ΕΚΠΑ: Χρειαζόμαστε προσωπικό για να λειτουργήσει το πανεπιστήμιο!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format