Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το ΕΑΠ


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) σε συνεργασία με το Wroclaw University of Economics (Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ Πολωνίας) ανακοινώνουν την από κοινού πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση 100 θέσεων φοιτητών οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το διετές εξ αποστάσεως κοινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (120 ECTS).

Το ΜΠΣ στοχεύει στο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν σε αποτελεσματικά στελέχη για τη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών. Το Πρόγραμμα εστιάζει στην απόκτηση δεξιοτήτων για αποτελεσματική ανάλυση επιχειρησιακών δεδομένων και στρατηγική λήψη αποφάσεων σε ένα διεθνοποιημένο περιβάλλον.

Για την απόκτηση του ΜΠΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι φοιτητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τέσσερις Θεματικές Ενότητες και να συγγράψουν και να εξεταστούν επιτυχώς σε μια διπλωματική εργασία μεταπτυχιακού επιπέδου.

Το Πρόγραμμα MBA διαρκεί κατ’ ελάχιστον δύο χρόνια. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική.

Τα κριτήρια επιλογής είναι τα εξής:
•    Ακαδημαϊκή επίδοση, η οποία προκύπτει από την αναλυτική βαθμολογία των προπτυχιακών σπουδών και των μαθημάτων που διαμόρφωσαν το πτυχίο
•    Επαγγελματική εμπειρία
•    Συνέντευξη
•    Δύο συστατικές επιστολές: η μία επιστολή να προέρχεται από ακαδημαϊκή πηγή και η άλλη από τον κόσμο της αγοράς.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά (αποκλειστικά) μέσω του διαδικτυακού τόπου www.hou-wue.eu έως την 31η Ιανουαρίου 2015.

Το κόστος κάθε Θεματικής Ενότητας ανέρχεται σε 1.200,00€. Το συνολικό κόστος του Προγράμματος ανέρχεται στα 6.000,00€ (1.200,00Χ5).

Το κόστος κάθε Θεματικής Ενότητας θα πρέπει να πληρώνεται με την εγγραφή σε αυτή.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει έως την 28η Φεβρουαρίου 2015 να αποστείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση “Wroclaw University of Economics, Distance learning joint MBA programme. UI. Komandorska 118/120, 53-345 Wroclaw, Poland”, σειρά εγγράφων τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην πρόσκληση (www.eap.gr).

Εάν η γλώσσα στην οποία είναι διαθέσιμα τα ζητούμενα έγγραφα δεν είναι η Αγγλικά τότε θα πρέπει στην αποστολή να επισυναφθεί επίσημη μετάφραση των εγγράφων στην Αγγλική.

Οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015 για το πρόγραμμα των προσωπικών συνεντεύξεων. Οι συνεντεύξεις θα γίνουν μέσω Skype ή άλλου παρόμοιου προγράμματος VoIP. Η τελική επιλογή των επιτυχόντων θα ανακοινωθεί έως την 31η Μαρτίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Προγράμματος (www.hou-wue.eu) ή να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο: info@hou-wue.eu.

Πηγή: esos.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το ΕΑΠ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format