Ανακηρύχθηκε “Top Business School” το ΟΠΑ!


Άλλη μια διάκριση πρόσθεσε στο ιστορικό του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το οποίο έλαβε τον τίτλο του “Top Business School” με τέσσερα στα πέντε αστέρια.Το ΟΠΑ βρίσκεται μεταξύ των 1000 καλύτερων Βusiness Schools του κόσμου ενω κατέχει και την 47η θέση μεταξύ των 241 καλύτερων Business Schools της Δυτικής Ευρώπης, σύμφωνα με την Eduniversal Business Schools Ranking Results.

Στην κατάταξη αυτή βρίσκονται και αξιολογούνται τα 1000 καλύτερα Business Schools σε 154 χώρες, ταξινομημένες σε 6 γεωγραφικές ενότητες στη βάση ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων.Τα πρώτα 100 λαμβάνουν πέντε αστέρια διάκρισης (φοίνικες) και τα επόμενα 200 λαμβάνουν τέσσερα αστέρια.Μπορεί κανείς να δει τα πλήρη αποτελέσματα στην ιστοσελίδα www.eduniversal-ranking.com.

Το ΟΠΑ έλαβε αυτή τη διάκριση στα πλαίσια του 6th Eduniversal World Convention on Business Education. “Οικοδεσπότης” της επιστημονικής τελετής ήταν φέτος το School of Business του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τον κ.Κωνσταντίνο Γατσιό, Πρύτανη του Πανεπιστημίου, η διάκριση αυτή αποδεικνύει τις προσπάθειες που γίνονται από την ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιδρύματος για την Αριστεία και την Καινοτομία, για την οργάνωση και προσφορά σπουδών υψηλού επιπέδου που οδηγούν στην ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών του.

“Η εξασφάλιση της επαγγελματικής αποκατάστασης των φοιτητών μας είναι για εμάς το πρώτο μέλημα, σε μια χώρα όπου η ανεργία των νέων πλησιάζει το 55%” είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο κ. Γάτσιος. Για να καταλήξει με τη φράση: “Η στρατηγική μας έχει ως αφετηρία την ποιότητα των φοιτητών που προσελκύουμε και συνεχίζεται μέσω της υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που παρέχουν τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ΟΠΑ διανύει τα τελευταία χρόνια μια ανοδική πορεία, τόσο από άποψη ανάπτυξης, όσο και από άποψη επέκτασης εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.Συγκεκριμένα, στην ανάπτυξη του πανεπιστημίου έχουν συμβάλλει μια σειρά νέω συνεργασιών με μεγάλα Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις, ενώ πρόσφατα ήταν το πρώτο ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο που έλαβε Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας, σύμφωνα με το παγκόσμια αναγνωρισμένο μοντέλο Αριστείας EFQM (European Foundation for Quality Management).

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ανακηρύχθηκε “Top Business School” το ΟΠΑ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format