Παράσταση διαμαρτυρίας γονέων για τις καταλήψεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που ανακοίνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 6ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών, καλούνται οι γονείς, τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 14.00, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (Λεωφόρο Μεσογείων 96).

Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο αυτό, αναφέρεται ότι οι μαθητές έχουν το δικαιώμα να αγωνίζονται και να κινητοποιούνται για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την εκπαίδευσή τους και την ζωή τους.

Επιπλεόν, δηλώνουν ότι οι αληθινοί υποκινητές των καταλήψεων είναι η ίδια η Κυβέρνηση και το Υπουργέιο Παιδείας, καθώς μέσα από την πολιτική που ασκούν προκαλούν προβλήματα, όπως είναι τα κενά των εκπαιδευτικών, η ανύπαρκτη συντήρηση των σχολείων και η έλλειψη οργάνωσης στο “Νέο Λύκειο” και στην “Τράπεζα Θεμάτων”.

Τέλος, αισθάνονται οργή για την εισαγγελική παρέμβαση στις μαθητικές καταλήψεις και καταδικάζουν τις ενέργειες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ καλούν όλους του υπόλοιπους συλλόγους να πάρουν ανοιχτά θέση πάνω στο θέμα και να σταθούν στο πλάι των μαθητών που υποστηρίζουν τα δικαιώματά τους για το μέλλον τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για την Εκπαίδευση ΕΔΩ

Επιμέλεια: Έφη Γκαραβέλα

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Παράσταση διαμαρτυρίας γονέων για τις καταλήψεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format