Δείτε τι ετοιμάζετε για τους πρωτοετείς του ΟΠΑ (VIDEO)


Είσαι πρωτοετής φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών; Τότε το Welcome Week είναι εδώ και σου υπόσχεται ένα καλωσόρισμα στη νέα φοιτητική σου ζωή καλύτερο από ό,τι έχεις φανταστεί!

Πρόκειται για μια πενταήμερη εκδήλωση, από την Δευτέρα 20 έως την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, γεμάτη δράσεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, παιχνίδια, μουσική, διασκέδαση, ενημέρωση, γνωριμίες. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα δώρα! Και μιλάμε για πολλά δώρα!

Διοργανωτές αυτής της συναρπαστικής εβδομάδας είναι οι φοιτητικές ομάδες Aiesec, Aegee και Get Involved, το Thinking Cup και τα Media Neoperativa, ενώ μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η What’s Up!

Τα παιχνίδια του Welcome Week:

Monopoly: Πόσο δελεαστική σου ακούγεται η ιδέα του παιχνιδιού της Monopoly, σε μια εκδοχή κομμένη και ραμμένη για τους φοιτητές; Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται από το κίνητρο ότι όλα τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα κερδίσουν από ένα tablet;

Τaboo: είναι ένα παιχνίδι που προσφέρει τρελό γέλιο στους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα όταν είναι ειδικά διαμορφωμένο για φοιτητές και συμμετέχοντας σε αυτό μπορεί να κερδίσεις δώρα!

Τα παιχνίδια αυτά διοργανώνονται από την Aegee, ενώ την τελευταία μέρα υπάρχει και το παιχνίδι “Κυνήγι Θησαυρού”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ΟΠΑ και το οποίο διοργανώνει το Get Involved και χορηγείται από τη What’s Up.

Να σημειωθεί ότι, προκειμένου να έχουν όλοι την πιθανότητα νίκης, κάθε άτομο έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο από τα παραπάνω παιχνίδια και οι δηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ανά ομάδα, είτε ατομικά στην ακόλουθη φόρμα : ΕΔΩ
Επιπλέον, από τη στιγμή που συμπληρωθούν οι θέσεις για το κάθε παιχνίδι, η επιλογή του παιχνιδιού κλείνει.

Λάβε μέρος στους διαγωνισμούς!

Photo Contest: το Thinking Cup θα έχει διαμορφώσει για εσενα ένα photobooth, στο οποίο θα τραβήξεις μια φωτογραφία. Ο κάτοχος της φωτογραφίας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει ένα tablet, ενώ ο κάτοχος της δεύτερης σε ψήφους φωτογραφίας θα κερδίσει ένα DVD Player!

Slogan Contest: Δώσε την καλύτερη απάντηση σε μια ερώτηση που θα έχουν θέσει οι άνθρωποι του Thinking Cup και κέρδισε μια τσάντα της What’s up, η οποία περιέχει ένα USB (32 Gb), ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, ένα ασύρματο ποντίκι, ένα Mp3 Player και ακουστικά! Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό υπάρχουν νικήτες κάθε μέρα!

Οι διαγωνισμοί θα τρέχουν online από την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 και η παραλαβή των δώρων θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα του event.
Καθ’όλη τη διάρκεια του Welcome Week, η promo team της What’s Up θα βρίσκεται εκεί για να προσφέρει ακόμα περισσότερα δώρα.

Κι αν νομίζεις οτι θα λείψει από μια τέτοια εκδήλωση το team του Mystudentpass.gr, κάνεις μεγάλο λάθος! Θα είμαστε εκεί για να γνωριστούμε μαζί σου και να μοιράσουμε κι εμείς με τη σειρά μας δώρα!
Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι έχεις και τη δυνατότητα να λάβεις συμμετοχή στην κλήρωση για μια υποτροφία αξίας 1.000€ για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Mediterranean College που αφορά τα Social Media!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης :

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου: Involvement Fair
Στην σχολή που πέρασες εκτός από τις διαλέξεις, τις εργασίες και την εξεταστική έχεις πολλές ομάδες και δραστηριότητες που σε εκφράζουν. Έλα να γνωρίσεις όλες τις φοιτητικές ομάδες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Να μάθεις με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο για την δράση τους, αλλά και να γνωρίσεις τα άτομα που τις αποτελούν. Οι ομάδες που θα πλαισιώσουν την ημέρα αυτή είναι:

  • Κινηματογραφική ομάδα
  • Get Involved
  • Παραδοσιακοί χοροί
  • ThinkiBiz
  • Aiesec
  • Aegee
  • Φωτογραφικός όμιλος
  • Ρητορικός όμιλος
  • Μοντέρνοι χοροί.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου : University Guide
Μπορεί να πέρασες ΟΠΑ αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για το πανεπιστήμια που πρέπει να μάθεις.
Έτσι πολλά videos θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις καλύτερα την σχολή σου, θα μάθεις πτυχές του πανεπιστημίου που μπορεί να μην τα γνώριζες ούτε μετά την αποφοίτηση, διοργανώνεται από Neoperativa.
Επιπλέον γνωστά παιχνίδια γνωριμίας, θα παίζονται στον χώρο για να γνωριστείτε μεταξύ σας, τα οποία διοργανώνονται από την Aiesec.
Οδηγός επιβίωσης από την Aiesec, ενώ θα παρευρισκόμαστε κι εμείς εκεί για να κάνουμε γνωριμίες μαζί σας, να διευκολύνουμε τις γνωριμίες με τους συνφοιτητές σας, αλλά και να προσφέρουμε σε
όλους δώρα.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου : Play Fair
Παιχνίδι, μα πολύ παιχνίδι.
Tα πιο γνωστά παιχνίδια της φοιτητικής ζωής όπως το Τabοο και το Μonopoly προσαρμόζονται στους φοιτητές και χρησιμοποιούν έννοιες από την φοιτητική ζωή.
Φυσικά όσο είσαι φοιτητής δεν υπάρχει περίπτωση έστω μια φορά να μην παίξεις tichu και τάβλι. Έλα λοιπόν οι tichu masters και οι τάβλι Masters να σου μάθουν τα μυστικά του επαγγέλματος.
Θεατρικό – κωμωδία με θέμα τους 12 τύπους φοιτητών που θα συναντήσεις στο πανεπιστήμιο από την θεατρική ομάδα Α.ΝΕ.ΔΗ.Α.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου : Off- Campus Student Social
Ως πρωτοετής χρειάζεσαι συμβουλές από παιδιά από μεγαλύτερα έτη.
– Speed dating λοιπόν. Έλα να μιλήσεις με κάποιον από μεγαλύτερο έτος, του δικού σου τμήματος για να μάθεις ότι χρειάζεσαι για το τμήμα, πρόσεξε έχεις στην διάθεσή σου μόνο 2 λεπτά. Διοργανώνεται από την Aiesec.
– Μάθε επίσης τι σου προσφέρει η σχολή και συγκεκριμένα η φοιτητική λέσχη.
– Το street press της Πατησίων “Πατησίων ζει” θα σου εκμυστηρευτεί μυστικά της Πατησίων.
– Τέλος, τα κορίτσια που θα βρίσκονται εκεί θα τις ετοιμάσουν για την Πέμπτη το βράδυ, κορίτσια από το τμήμα επαγγελματικού Μακιγιάζ θα βάφουν τα κορίτσια που είναι στον χώρο. Για να ολοκληρωθεί το look, σε ένα τυχερό κορίτσι θα δοθεί δώρο από το κατάστημα ρούχων “Modelo”.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου : Final Day
Η τελευταία ημέρα φυσικά και έχει πολύ παιχνίδι, μουσική αλλά και πολλά δώρα.
– Λάβε μέρος στο κυνήγι του θησαυρού, που γίνει μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
– Μετά, το καραόκε, θα ξεσηκώσει τους παραβρισκόμενους.
– Τέλος ευχαριστώντας όσους έλαβαν μέρος, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να δοθούν τα δώρα.

Όλες οι εκδηλωσεις που θα πραγματοποιηθούν καθ’όλη τη διάρκεια του Welcome Week θα ξεκινούν καθημερινά στις 17.00 στο χώρο του Thinking Cup (Πατησίων 99, 10434, Αθήνα) μέχρι τις 21.00.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Δείτε τι ετοιμάζετε για τους πρωτοετείς του ΟΠΑ (VIDEO)

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format