Δήλωση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου για το θέμα των παιδόφιλων εκπαιδευτικών


Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος, προσερχόμενος στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το θέμα παιδόφιλων εκπαιδευτικών δήλωσε τα εξής:

«Στο πλαίσιο του κοινωνικού σχολείου, των δράσεων που κάνουμε στο πλάι των μαθημάτων για τη διαμόρφωση προσωπικοτήτων, έχουμε συμπεριλάβει και την προσπάθεια αντιμετώπισης του εγκλήματος μέσω του διαδικτύου. Κυρίως στο πρόβλημα που αφορά την παιδοφιλία, τους παιδόφιλους εκείνους που βρίσκουν μέσα από το διαδίκτυο τρόπους να πλησιάζουν τα μικρά παιδιά. Αυτή τη δράση την προωθεί το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Κικίλιας με βασικό συνεργάτη την Υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος και τον Ταξίαρχο κ. Σφακιανάκη.

Ο κ. Σφακιανάκης ήρθε πριν από τρεις ημέρες στο Υπουργείο μας και ανέπτυξε λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση αυτή. Έδωσε τον αριθμό των παιδόφιλων, που είναι κοντά στους 1.000 και μας είπε ότι τους ξέρει όλους. Μας είπε ότι όλοι έχουν συλληφθεί και μας έδωσε την πληροφορία ότι κάποιοι από αυτούς, μάλιστα ο αριθμός που μας έδωσε χθες είναι μικρότερος από αυτόν που μας έδωσε σήμερα, είναι και μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα ακόμη. Έκανα αίτημα, όπως ενημέρωσα χθες τη Βουλή, να μου αποσταλούν τα ονόματα και επικοινώνησα με την αρμόδια Εισαγγελέα. Θα τα έχω σήμερα. Όλοι αυτοί όσοι και να είναι, ότι και να είναι θα τεθούν αμέσως εκτός εκπαιδευτικού συστήματος. Και όπως είπα χθες στη Βουλή, μπορούν να πάνε οπουδήποτε, στη δικαιοσύνη με τους δικηγόρους τους για να προασπίσουν τα επιχειρήματά τους, μπορούν να πάνε και στον Πάπα της Ρώμης, αλλά μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα δεν θα είναι».


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Δήλωση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου για το θέμα των παιδόφιλων εκπαιδευτικών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format