Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα “Learning for life”


Έως και τις 30 Σεπτεμρβίου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι τις εγγραφές τους στο πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων “Learning for Life” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει κύκλους σπουδών υψηλής στάθμης, αξιοποιώντας την άρτια εκπαιδευτική υποδομή και το σύγχρονο εξοπλισμό, στο ιδανικό περιβάλλον των εγκαταστάσεών της. Tα σεμινάρια ενηλίκων ακολουθούν τις βασικές αρχές των καθιερωμένων πλέον προγραμμάτων «δια βίου» εκπαίδευσης.

Aπευθύνεται στο σύγχρονο άνθρωπο που επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να καλλιεργήσει τα ενδιαφέροντά του, να έρθει σε επαφή με τη φύση και να διευρύνει τους ορίζοντές του. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο μοναδικό περιβάλλον της Σχολής σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες και εργαστήρια.

Τα μαθήματα είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές ώρες. Για μια αναλυτική παρουσίαση των μαθημάτων, πατήστε εδώ.

Οι εγγραφές για την περίοδο Οκτωβρίου έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες/Εγγραφές: Τμήμα Ερευνας και Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Αμερικανική Γεωργική Σχολή Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Θ. 23, 55102 Θεσσαλονίκη τηλ .: 2310 492 850-829, fax: 2310 492860 e-mail: lll@afs.edu.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα “Learning for life”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format