ΠΟΣΔΕΠ: “Να απομονωθούν οι δυναμικές μειοψηφίες που θέλουν με τη βία να επιβάλλουν την άποψή τους”


Σε συνέχεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όταν ομάδα νεαρών ατόμων προσπάθησε να εισβάλλει με τη βία σε αίθουσα Συνεδριάσων του Συμβουλίου του Ιδρύματος για να ματαιωθεί η συνεδρίασή του, η ΠΟΣΔΕΠ εξέδωσε ανακοίνωση.
Σε αυτή, ο πρόεδρος της Στάθης Ευσταθόπουλος, επισημαίνει ότι “στο όνομα της “προστασίας του Δημόσιου Πανεπιστημίου” οι μειοψηφίες αυτές προσπάθησαν να αποτρέψουν να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τη στέγαση και τη σίτιση των φοιτητών, σε μια περίοδο που η κρίση έχει χτυπήσει όχι μόνο τα Ιδρύματα μας, όχι μόνο εμάς, αλλά και φυσικά και τους φοιτητές μας”.
Και συνεχίζει, υπογραμμίζοντας ότι “η ΠΟΣΔΕΠ σύμφωνα με την πάγια θέση της, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα βίας. Καλεί την ίδια την Πανεπιστημιακή Κοινότητα να απομονώσει τις δυναμικές μειοψηφίες που θέλουν με τη βία να επιβάλλουν την άποψη τους για τα πάντα, έστω κι αν αυτή η άποψη είναι μειοψηφική. Ζητά απ’ όλα τα όργανα, να μην πτοούνται από τέτοιες ενέργειες, να συνεδριάζουν κανονικά και να αγνοούν τις μειοψηφικές αυτές εκδηλώσεις, οι οποίες μη έχοντας έρρεισμα στην πλειοψηφία της κοινότητας, θα μείνουν μετέωρες”.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

ΠΟΣΔΕΠ: “Να απομονωθούν οι δυναμικές μειοψηφίες που θέλουν με τη βία να επιβάλλουν την άποψή τους”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format