Η ΠΟΣΔΕΠ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 13/6


Οι Καθηγητές ΑΕΙ και οι Ερευνητές εκφράζουν, με σχετική ανακοίνωσή τους, την απόλυτη αντίθεσή τους με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την αυτόματη κατάργηση οργανισμών του δημοσίου, και ειδικότερα με την απόφαση διακοπής της λειτουργίας της ΕΡΤ.
“Η ΕΡΤ έχει μια μακρόχρονη και πολύ σημαντική παρουσία στην πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της χώρας, η οποία υπερβαίνει τα όρια ενός κοινού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Επιπλέον, είναι δεδομένη για μας η αναγκαιότητα ύπαρξης δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφώνου” αναφέρουν, προσθέτοντας ότι “η ευθύνη για τα όποια προβλήματα αδιαφάνειας στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και την έλλειψη νόμιμης λειτουργίας και εποπτείας στο γενικότερο ραδιοτηλεοπτικό χώρο, βαρύνει όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις  και  τη  σημερινή”.
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΔΕΠ συνεχίζει ως εξής:
“Αντί να προωθήσει τις απαραίτητες, ορθολογικές μεταρρυθμίσεις, η κυβέρνηση με πρωτοφανή αυταρχισμό και αποφάσεις αμφίβολης νομιμότητας προχωρά στην καταστροφή της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με πιθανή και απευκταία εξέλιξη την αντικατάστασή της από μία ακόμη πιο σφικτά δεμένη στις κυβερνητικές επιταγές κρατική τηλεόραση.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, με την ενεργό παρουσία τους στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 13/6/2013. Ζητάμε από τα κόμματα και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να φέρουν αμέσως στη Βουλή και να καταψηφίσουν την εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, διασφαλίζοντας τη νομιμότητα και τους δημοκρατικούς κανόνες λειτουργίας του κράτους”. 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Η ΠΟΣΔΕΠ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης 13/6

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format