Σχέδιο Αθηνά: “Ευμενή αποτελέσματα” για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο


Την ικανοποίηση και την αισιοδοξία του για τα όσα προβλέπει το σχέδιο Αθηνά αναφορικά με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, εξέφρασαν τα μέλη της Πανεπιστημιακής του Κοινότητας . H σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Tο σχέδιο ΑΘΗΝΑ δημοσιοποιήθηκε με ιδιαίτερα ευμενή αποτελέσματα για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, εν αντιθέσει με ότι συνέβη σε άλλα Ανώτατα Ιδρύματα -δυστυχώς ακόμα και μέσα στην Περιφέρειά μας- και γιαυτό πρέπει άμεσα, όλοι μαζί να συμπαραταχθούμε και να οριστικοποιήσουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, προς όφελος του Ιδρύματός μας. Αυτή την στιγμή και χωρίς καμία καθυστέρηση πρέπει όλα τα πανεπιστημιακά μας όργανα – σε πλήρη σύνθεση, ενωμένοι σαν μία γροθιά και με όλες μας τις δυνάμεις- να στηρίξουμε το Πανεπιστήμιό μας και να το θωρακίσουμε έναντι πάντων.

Η πρώτη μάχη κερδήθηκε, όμως οι οριστικές αποφάσεις έπονται και τώρα πρέπει να στερεώσουμε την αυτοτελή παρουσία του Ιονίου Πανεπιστημίου στο νέο Πανεπιστημιακό χάρτη της Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι όσοι ολιγωρούν ή περί άλλα τυρβάζουν θα αναλογισθούν τις ευθύνες τους και θα συνταχθούν με την μεγάλη πλειοψηφία της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας στην υποστήριξη του Ιδρύματός μας με κάθε μέσον. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η έκβαση των τελικών αποφάσεων του σχεδίου ΑΘΗΝΑ θα είναι ακριβώς όπως και η σημερινή, θετική και ευοίωνη για το μέλλον του Ιονίου Πανεπιστημίου.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Σχέδιο Αθηνά: “Ευμενή αποτελέσματα” για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format