ISWI 2013: Ένα συνέδριο από φοιτητές για φοιτητές!


Μια μέρα απομένει για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για το συνέδριο ISWI “International Student Week Conference”2013! Αν θέλεις να συμμετέχεις και εσύ στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνεται από φοιτητές για φοιτητές, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τη σχετική φόρμα.
Κύριος στόχος του ΙSWI, που φέτος διεξάγεται 31 Μαΐου- 9 Ιουνίου στο Ilmenau, είναι να φέρει τους νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο κοντά και να χρησιμεύσει ως μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή και την δικτύωση τους καθώς και για τη συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών για την επίλυση πρόσφατων προβλημάτων. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Αγγλική.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τελευταίο ISWI το 2011 έλαβαν μέρος πάνω από 300 συμμετέχοντες από περισσότερες από 70 χώρες! Σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις το ISWI είναι γνωστό για την εστίασή του στην ομαδική εργασία, τις διαλέξεις, τις συζητήσεις σε συγκεκριμένοο θέμα, στο οποίο το συνέδριο είναι αφιερωμένο. Ως κύριο θέμα η οργανωτική επιτροπή προσπαθεί πάντα να βρει περιοχές έντασης που περιλαμβάνουν πρόσφατα προβλήματα και τις εξελίξεις στον κόσμο.
Οι φοιτητές που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν, θα επιβαρυνθούν μόνο με τα οδοιπορικά τους έξοδα, ενώ τα έξοδα διαμονής, διατροφής (πρωί, μεσημέρι,βράδυ) αναλαμβάνει το εν λόγω Πανεπιστήμιο.
Περισσότερες πληροφορίες http://www.iswi2013.org


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

ISWI 2013: Ένα συνέδριο από φοιτητές για φοιτητές!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format