E-Bootcamp 2013: To Stanford ψάχνει τους καλύτερους απ’ όλο τον κόσμο… Mπορεί να είσαι εσύ;!


To Business Association of Stanford Entrepreneurial Students (BASES) του Stanford University και το Corallia συνεργάζονται για 2η συνεχή χρονιά σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία προκειμένου να ενημερωθούν Έλληνες φοιτητές για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο Ε-Bootcamp, ένα συναρπαστικό γεγονός που διοργανώνει το διεθνούς φήμης Stanford University, στις 18-21 Απριλίου 2013 στο San Fransisco.
Το Ε-Bootcamp υποστηρίζεται από το Corallia, στο πλαίσιο του προγράμματος επιτάχυνσης της νεανικής επιχειρηματικότητας ΥΕΑP! (Young Entrepreneurship Acceleration Programme) που υλοποιεί με στόχο την προώθηση της νεανικής καινοτομίας, της επιχειρηματικής πρωτοτυπίας και της εξωστρέφειας.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος για τους διεθνείς συμμετέχοντες, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με ιδρυτές εταιρειών, επιχειρηματίες και επενδυτές καθώς και ξεναγήσεις στη Silicon Valley και επισκέψεις σε γνωστές, αλλά και νεοσύστατες επιχειρήσεις, όπως η Tesla, η Google, η Electronic Arts κ.ά. Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές οι οποίοι διαθέτουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα που ξεχωρίζει και μπορεί να υλοποιηθεί. Η λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχει παραταθεί ως τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, μέσα από website της διοργάνωσης www.ebootcamp.org – με μια σημαντική διαφορά από την περσινή διοργάνωση καθώς φέτος η υποβολή οπτικοακουστικού υλικού δεν είναι υποχρεωτική!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι με τη μέριμνα του Corallia, θα καλυφθούν τα αεροπορικά έξοδα μεταφοράς από και προς το San Fransisco, ενώ όλα τα υπόλοιπα έξοδα (διαμονή και διατροφή) θα καλυφθούν από το BASES.
Περισσότερες πληροφορίες μέσω e-mail: info@ebootcamp.org.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

E-Bootcamp 2013: To Stanford ψάχνει τους καλύτερους απ’ όλο τον κόσμο… Mπορεί να είσαι εσύ;!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format