Προσλήψεις 41 γυμναστών στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων


Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ βάση την αριθμ. 6/2013 Π.Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αντιμισθία, προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, τα οποία γίνονται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έως και τις 14/6/2013 και με συνολικό αριθμό προσληφθέντων σαράντα ένα (41) γυμναστών – στριών με τις παρακάτω ειδικότητες:
Δώδεκα (12) γυμναστές- στριες με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α που να γνωρίζουν υποχρεωτικά ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga (και όχι μεμονωμένα κάποιο από αυτά).
Τρία (3) άτομα με ειδικότητα Παραδοσιακούς Χορούς.
Έξι (6) άτομα με ειδικότητα Κολύμβηση
Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Στίβο
Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Ενόργανη Γυμναστική
Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική
Τέσσερα (4) άτομα με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση
Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Πετοσφαίριση
Τρία (3) άτομα με ειδικότητα Ποδόσφαιρο
Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Αντισφαίριση
Έξι (6) άτομα με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή
Ειδικά Τυπικά Προσόντα :
Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με την ανάλογη ειδικότητα, όπου ζητείται.
Η μοριοδότηση από το Οργανωτικό πλαίσιο Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της Υπουργικής Απόφασης 94842/24-08-2011, (ΦΕΚ τεύχος Β΄ Αρ. Φύλλου 1945/31-08-2011)
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση)
Ο αριθμός προσληφθέντων είναι σύμφωνος με τις εγκρίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & Χρονική διάρκεια μέχρι 14-06-2013 ( εγκρίσεις Γενικών & Ειδικών Προγραμμάτων μεγάλης διάρκειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με τα υπ. Αριθμ. Πρωτ. Γ.Γ.Α. 27758 & 27757/28-11-2012 αντίστοιχα έγγραφα).
Σημείωση:
Όσων αφορά τις ειδικότητες : 8 θέσεις , τρία (3) άτομα από τους δώδεκα (12) προαναφερόμενους με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α που να γνωρίζουν υποχρεωτικά ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga, δύο (2) άτομα με ειδικότητα Πετοσφαίρισης, δύο (2) άτομα με ειδικότητα Αντισφαίριση και ένα (1) άτομα από τους έξι (6) προαναφερόμενους με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή, δεν θα προσμετρηθεί η προϋπηρεσία στα Π.Α.Γ.Ο. βάση του άρθρου 10, παρ.10.5, του ΦΕΚ τεύχος Β’ Αρ.Φύλλου 1945/31-08-2011
Περισότερες πληροφορίες


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Προσλήψεις 41 γυμναστών στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format