Δημιουργείται Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων


Το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων προγραμματίζει, με τη συνεργασία και τη συμπαράσταση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Σωτηρίου Κουρή, τη δημιουργία Κέντρου Επτανησιακής Μουσικής στο κτήμα του κορυφαίου Κεφαλλήνα μουσουργού, Διονυσίου Λαυράγκα στα Ραζάτα.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας, μετά την κοπή της πίτας του Ιδρύματος που έγινε την Παρασκευή, επισκέφθηκε το Κτήμα. Στόχος, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε το Κτήμα Λαυράγκα να αποτελέσει κέντρο όπου θα διοργανώνονται μουσικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη της Επτανησιακής Μουσικής και των Επτανήσιων μουσικών, με τη συμπαράσταση του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου & Μουσικών Οργάνων του Ιδρύματος και σε συνεργασία με τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Επίσης, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το Κοινοτικό Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων Εικοσιμίας προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες δημιουργίας του Εργαστηρίου Ελέγχου και Πιστοποίησης Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, με τη συνεργασία και τη συμπαράσταση του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση και του Αντιδημάρχου Λειβαθούς κ. Ευάγγελου Κεκάτου.

Η σημασία ενός τέτοιου εργαστηρίου για την αγροτική παραγωγή της ευρύτερης περιοχής είναι προφανής και εντάσσεται στο πλαίσιο της δραστηριότητας του Τμήματος Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων του Ιδρύματος.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Δημιουργείται Κέντρο Επτανησιακής Μουσικής από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format