Υποτροφία στον τομέα της ηλεκτρονικής, της πληροφορικής ή συναφούς αντικειμένου από το Ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης


Το ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης προκηρύσσει την απονομή υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης ή της Βορείου Αμερικής) για το ακαδημαϊκό έτος 2012 / 2013 στον τομέα της ηλεκτρονικής, της πληροφορικής ή συναφούς αντικειμένου.
Η υποτροφία απονέμεται σε πτυχιούχους ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στους κλάδους αυτούς με διάκριση (Άριστα ή Λίαν Καλώς σε περίπτωση μη εμφάνισης αριστούχων). Απαραίτητη η άρτια γνώση της γλώσσας της χώρας των σπουδών. Ηλικία υποψηφίων μέχρι 30 ετών. Αποκλείονται οι υπότροφοι που έχουν λάβει υποτροφία από άλλη πηγή.

Η υποτροφία καλύπτει χρονική περίοδο έως και δύο ετών και το ύψος της ανέρχεται σε 6.000 Ευρώ ετησίως.

Οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρωθούν στην Αγγλική γλώσσα, και να ΦΤΑΣΟΥΝ στην κ. Αρναούτη μέχρι 15 Μαρτίου 2013 συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές που θα πραγματοποιηθούν. Η διεύθυνση της κ. Αρναούτη στο Λονδίνο:
Mrs. Ν. Arnaoutis, 7 Redington Road, London NW3 7QX United Kingdom.

Η κ. Αρναούτη θα βρίσκεται στην Αθήνα την τελευταία βδομάδα του Μαϊου 2013 για να περάσει τους υποψήφιους από συνέντευξη.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Υποτροφία στον τομέα της ηλεκτρονικής, της πληροφορικής ή συναφούς αντικειμένου από το Ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format