Η ειλικρινής συνοδευτική επιστολή που έκανε…πάταγο στη Wall Street!


Πως καταφέρνεις να πάρεις τη δουλειά που θες μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα? Ο Μάθιου Ρος θα μας απαντούσε: με ειλικρίνια!

Πρόκειται για τον αμερικανό φοιτητή οικονομικών επιστημών, που έχει γίνει θέμα συζήτησης στη Wall Street αυτές τις μέρες, χάρη στην πρωτότυπη και ειλικρινή συνοδευτική επιστολή που έστειλε μαζί με το βιογραφικό του για να κάνει την πρακτική του στην εταιρεία Duff & Phelps. Όχι μόνο του εξασφάλισε μια συνέντευξη αλλά…τον έκανε γνωστό σε όλη τη Wall Street.

Τι έλεγε σε αυτή την επιστολή; Αρχικά παραδεχόταν ότι είναι «εντελώς ασυνήθιστο» να δώσει η εταιρεία μια τέτοια θέση σε φοιτητές από μέτρια πανεπιστήμια αλλά εξέφραζε την ελπίδα του να γίνει μια εξαίρεση.

Ο…εκπληκτικά ειλικρινής φοιτητής τόνιζε ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να τρέξει για καφέδες, να γυαλίσει παπούτσια ή να αμοιφθεί ελάχιστα. Απλά, ανέφερε, ότι ήθελε να μάθει όσο περισσότερα γίνεται.

Στο τέλος της επιστολής, παραδεχόταν μάλιστα ότι οι ικανότητές του δεν είναι ακριβώς αυτές που απαιτούνται για τη δουλειά. Το μόνο που, όπως σημείωνε, διαθέτει είναι πολύ καλούς βαθμούς και διάθεση για σκληρή δουλειά.

Η εν λόγω επιστολή του, διαδόθηκε πολύ γρήγορα μέσω e-mails στη Wall Street, με κάποιους από τους παραλήπτες να σημειώνουν ότι πρέπει να κλείσουν συνέντευξη μαζί του. Και κάπως έτσι έγινε!

Εδώ, μπορείτε να δείτε το αρχικό κείμενο για την επιστολή, όπως δημοσιεύτηκε στο Business Insider.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Η ειλικρινής συνοδευτική επιστολή που έκανε…πάταγο στη Wall Street!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format