Δύο υποτροφίες για φοιτήτριες Θεολογίας, Φιλολογίας ή Παιδαγωγικών από το κληροδότημα «Αγαμέμνονος Ζάχου»


Τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Οικονομικών, προκηρύσσουν διαγωνισμό για την πλήρωση δύο (2) θέσεων υποτρόφων φοιτητριών για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «Αγαμένμονος Ζάχου».

Οι υποψήφιες πρέπει να είναι φοιτήτριες κατά σειρά προτίμησης: (α) των θεολογικών Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας και ελλείψει τούτων (β) της Φιλολοβίας των Φιλοσοφικών Σχολών ή των Παιδαγωγικών Τμημάτων των Πανεπιστημίων της χώρας.

Οι παραπάνω υποψήφιες πρέπει να κατάγονται κατά σειρά προτίμησης (α) από τον Βόλο ή το Πήλιο και ελλείψει αυτών (β) από τη Δυτική Μακεδονία – προτιμώμενων από αυτές των καταγόμενων από τη Σιάτιστα ή την Καστοριά και ελλείψει τούτων (γ) από την Κωνσταντινούπολη ή τη Δράμα.

Σε κάθε περίπτωση για το διορρισμό των υποδήφιων φοιτητριών προηγείται η φοίτηση στις προαναφερόμενες σχολές ή τμήματα συνδυαστικά με την καταγωγή, κατά σειρά, από τις προαναφερόμενες περιοχές.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αθήνα στις 7 Μαρτίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 π.μ. κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. από 18/01/2013 και το αργότερο είκοσι (20) μέρες πριν από τη μέρα που έχει οριστεί για τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα εξεταζόμενα μαθήματα, τις υποτροφίες και τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος εδώ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Δύο υποτροφίες για φοιτήτριες Θεολογίας, Φιλολογίας ή Παιδαγωγικών από το κληροδότημα «Αγαμέμνονος Ζάχου»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format