TEDxAUEB: “Επαναπροσδιορίζοντας τη πραγματικότητα”


Σε λίγες ώρες βγαίνει στον αέρα το site το πρώτου TEDx event σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, το TEDxAUEB! Με θέμα “Επαναπροσδιορίζοντας την πραγματικότητα” το TEDxAUEB έχει σκοπό να εισάγει το νεανικό κοινό του στην αλλαγή προοπτικής των πραγμάτων που βιώνουμε καθημερινά και να δώσει το έναυσμα για δράση και αξιοποίηση των ευκαιριών που η κρίση δημιουργεί για τη γενιά μας.

Student Act

Μαζί με την επίσημη ιστοσελίδα, ανοίγουν και οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό που διοργανώνεται στα πλαίσια του συνεδρίου και σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το Students Act έχει σκοπό να δώσει στους φοιτητές του ΟΠΑ την ευκαιρία να εκφράσουν τις αλλαγές που θα ήθελαν να δουν για να βελτιώσουν τη φοιτητική τους ζωή και κοινότητα μέσα από βιώσιμες πρωτοβουλίες που με την υποστήριξη του πανεπιστημίου θα υλοποιηθούν μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα λειτουργήσει σε 2 φάσεις. Στην πρώτη που λήγει στις 17 Φεβρουαρίου, οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στο site του διαγωνισμού (studentsact.tedxaueb.com) και στη συνέχεια να συμπληρώσουν το action plan που θα τους σταλεί μαζί και με οδηγίες συμπλήρωσής του. Στη συνέχεια, οι ιδέες και προτάσεις θα αξιολογηθούν από μια κριτική επιτροπή η οποία θα αναδείξει τις 10 καλύτερες που θα παρουσιαστούν στο χώρο του TEDxAUEB, ενώ οι 3 καλύτερες που θα αναδειχτούν έπειτα και από ηλεκτρονική ψηφοφορία από το κοινό, θα παρουσιάσουν την ιδέα τους επί σκηνής και θα προχωρήσουν προς υλοποίηση.

Θέλετε να γνωρίσετε το TEDxAUEB από κοντά; Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 16.00 – 18.00, θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση του συνεδρίου και της ομάδας που τη διοργανώνει, καθώς και πολλών παράλληλων δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το μεγάλο συνέδριο. Σας περιμένουμε!

Χρήσιμα links: tedxaueb.com, studentsact.tedxaueb.com, www.facebook.com/TEDxAUEB


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

TEDxAUEB: “Επαναπροσδιορίζοντας τη πραγματικότητα”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format