9ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Χημικής Μηχανικής


Όπως και στα προηγούμενα 8 Συνέδρια της σειράς, ο σκοπός του 9ΠΕΣΧΜ θα είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας, που διεξάγεται σε Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, κι εντάσσεται στις επιστημονικές περιοχές του πεδίου της Χημικής Μηχανικής. Όμως, η σημερινή συγκυρία μας οδήγησε στην προσθήκη ενός δεύτερου στόχου, αυτού της συμβολής στην Αειφόρο Ανάπτυξη της πατρίδας μας. Επομένως, θα θέλαμε οι ερευνητικές ομάδες να δώσουν κατά το δυνατόν προτεραιότητα στις εργασίες τους με αναπτυξιακές προοπτικές κάθε είδους.
Ένας άλλος τομέας, όπου το 9ΠΕΣΧΜ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την συσσωρευμένη εμπειρία των 8 προηγούμενων Συνεδρίων, είναι στην ενεργοποίηση της συμμετοχής όλων των κατηγοριών συνέδρων, και ειδικότερα:
– στον εκπαιδευτικό χαρακτήρα της παρακολούθησης του Συνεδρίου για τους φοιτητές μας,
π.χ. μέσω της ελεύθερης (δωρεάν) συμμετοχής τους στις συνεδριάσεις
– στην αριστεία των εργασιών των νέων ερευνητών μας, π.χ. μέσω της θεσμοθέτησης
βραβείων και διακρίσεων σε όλες τις κατηγορίες (Διπλωματικές, Διδακτορικά, poster, κ.α.)
– στην ενίσχυση και αξιοποίηση της συμμετοχής των έμπειρων συναδέλφων μας, π.χ. ως
ειδικών ομιλητών, σε ρόλους rapporteur, και ως μελών των επιτροπών βράβευσης του
Συνεδρίου.
Έτσι, ο τρίτος στόχος του 9ΠΕΣΧΜ είναι η δημιουργία μιας ζωντανής και δημιουργικής «κυψέλης» αλληλεπίδρασης ατόμων, θεωριών και εφαρμογών.
Η επίτευξη των ανωτέρω στόχων θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή σας, αναλυτικά στοιχεία για την οποίαν θα βρείτε στην ειδική ιστοσελίδα του Συνεδρίου (http://9pesxm.chemeng.ntua.gr/).
Ειδικότερα, καλούμε τις ενδιαφερόμενες για την ανακοίνωση των εργασιών τους ερευνητικές ομάδες να υποβάλουν περιλήψεις των εργασιών αυτών μέσω των ιστοσελίδων του 9ΠΕΣΧΜ, το αργότερο ως τις 28/2/2013. Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου θα ενημερώσει, το αργότερο ως τις 15/3/2013, τους συγγραφείς των εργασιών για την αποδοχή τους και τη θέση τους στο πρόγραμμα, δίνοντας οδηγίες για την συγγραφή των κειμένων τους. Ταυτόχρονα, καλούμε τους συγγραφείς των εργασιών που βασίζονται σε Διπλωματικές Εργασίες ή Διδακτορικές Διατριβές να δηλώσουν τις υποψηφιότητές τους για βράβευση στις σχετικές ιστοσελίδες.
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 23 – 25 Μαΐου 2013.
Περισσότερες πληροφορίες
 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

9ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Χημικής Μηχανικής

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format