Ημερίδα «Νέοι Αρχιτέκτονες και Σύγχρονες Τεχνολογίες»


mpenaki.gif

Ημερίδα με θέμα «Νέοι Αρχιτέκτονες και Σύγχρονες Τεχνολογίες»διοργανώνεται στο πλαίσιο της 7ης Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων του Μουσείου Μπενάκη, στις 11 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ.

Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος αρχιτέκτονες και ειδικοί, οι οποίοι θα αναφερθούν στις δυνατότητες που παρέχουν νέα υλικά και τεχνολογικές μέθοδοι στην εξέλιξη της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε παραδειγματικές προτάσεις που ανανεώνουν δημιουργικά την αρχιτεκτονική, σε σχέση με ενεργειακά, βιοκλιματικά και οικονομικά ζητήματα που βρίσκονται στην αιχμή του σύγχρονου προβληματισμού. Η ημερίδα θα δώσει την δυνατότητα συνάντησης, ενημέρωσης και γόνιμης ανταλλαγής απόψεων αρχιτεκτόνων και ειδικών από τον κατασκευαστικό τομέα, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας στα υλικά και τις τεχνολογίες.

Ομιλητές θα είναι οι: Νίκος Βρατσάνος (Α. Τομπάζης & Συνεργάτες Αρχιτέκτονες και ELVAL COLOUR/ΕΤΕΜ),Ζερεφός Τέσσας Αρχιτέκτονες(ELVAL COLOUR),Παύλος Νινιός (εκ μέρους FITCO)


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ημερίδα «Νέοι Αρχιτέκτονες και Σύγχρονες Τεχνολογίες»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format