ΑΠΘ: Προκήρυξη Προγραμμάτων Γλωσσικής Κατάρτισης


Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. θα υλοποιηθούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 τέσσερα (4) πρόγραμμα Γλωσσικής Κατάρτισης:

(1) Επικοινωνιακές δεξιότητες στην αγγλική γλώσσα για την ανεύρεση εργασίας – COMMUNICATION SKILLS for JOB-HUNTING
Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η διδασκαλία στην αγγλική γλώσσα των τεχνικών και γλωσσικών δομών που είναι απαραίτητες για την αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό.

(2) Επικοινωνιακές δεξιότητες στη γερμανική γλώσσα για την ανεύρεση εργασίας – Deutsch für den Beruf: Auf zur Jobsuche
Αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η διδασκαλία στη γερμανική γλώσσα των τεχνικών και γλωσσικών δομών που είναι απαραίτητες για την αναζήτηση εργασίας σε γερμανόφωνα περιβάλλοντα (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία) ή σε πολυεθνικές εταιρίας ανά τον κόσμο.

(3) Προετοιμασία για συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, επιστημονικά προγράμματα και ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού – Preparing for admission in post-graduate programs, research projects and research centers abroad
Το σεμινάριο, το οποίο διεξάγεται στα αγγλικά, έχει στόχο να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να κάνουν με επιτυχία αίτηση για συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, επιστημονικά προγράμματα και ερευνητικά κέντρα.

(4) Συγκριτική διαχείριση νομικών κειμένων (εξώδικες δηλώσεις, συμβάσεις, καταστατικά εταιριών, δικαστικές αποφάσεις) του ελληνικού και του αγγλικού νομικού συστήματος – Comparative analysis for professional use of legal texts (extrajudicial notices, contracts, articles of association, court judgments) of the Greek and English legal systems
Αντικείμενο του σεμιναρίου, το οποίο διεξάγεται στα αγγλικά είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των δικηγόρων ή αποφοίτων Νομικών Σχολών που συνεργάζονται με φορείς/εταιρίες στο εξωτερικό ή/και ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο εξωτερικό.

Στους συμμετέχοντες στα παραπάνω προγράμματα, θα χορηγηθούν

(α) Βεβαίωση συμμετοχής
(β) Πιστοποιητικό κατάρτισης (στα ελληνικά και αγγλικά ή γερμανικά)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των προγραμμάτων Γλωσσικής Κατάρτισης http://www.glossika.gr/

Αιτήσεις για προγράμματα γίνονται δεκτές από 7/1/2013 έως 22/1/2013 και μόνον ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Δομής Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.: diaviou.auth.gr.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

ΑΠΘ: Προκήρυξη Προγραμμάτων Γλωσσικής Κατάρτισης

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format