Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας: «Η έρευνα αγοράς» από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΜΠ


metsovio.gif

Το Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων διοργανώνει εργαστήριο με θέμα : «Η έρευνα αγοράς – Προσδιορισμός ταυτότητας προϊόντος / υπηρεσίας – Χαρακτηριστικά οργάνωσης της επιχείρησης» την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013, ώρα 15:00.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα συζητηθούν βασικά ζητήματα προσδιορισμού της ταυτότητας ενός προϊόντος/υπηρεσίας και των οργανωτικών χαρακτηριστικών μιας μικρομεσαίας επιχείρησης, μέσα από την έρευνα αγοράς. Στο ίδιο πλαίσιο οι συμμετέχοντες θα συγκροτηθούν σε ομάδες προκειμένου να προσεγγίσουν μέσα από πραγματικά παραδείγματα όλα τα παραπάνω θέματα.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης, στο ισόγειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων (email: badvisor@central.ntua.gr, τηλ. 210 7721674, 210 7721089)

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και σε περίπτωση συμπλήρωσης του προκαθορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, το εργαστήριο θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας: «Η έρευνα αγοράς» από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΜΠ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format