Υποτροφίες από το κληροδότημα «Δημητρίου Τσιακμακόπουλου»


Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Δημητρίου Τσιακμακόπουλου» τη χορήγηση είκοσι πέντε (25) υποτροφιών σε ελληνικής ιθαγένειας ή καταγωγής πρωτοετείς φοιτητές του Α.Π.Θ.
Οι δεκαέξι (16) υποτροφίες θα χορηγηθούν σε καταγόμενους από τη Θεσσαλονίκη και έχοντες αποφοιτήσει από Λύκειο της και οι εννέα (9) σε καταγόμενους από την Έδεσσα και έχοντες αποφοιτήσει από Λύκειο της.
Αιτήσεις: (το έντυπο χορηγείται): μέχρι 13/01/2013 στο Τμήμα Κληροδοτημάτων του Α.Π.Θ., (2ος όροφος κτιρίου Κ. Καραθεοδωρή γραφείο 211). Πληροφορίες: τηλ. 2310-995214 ή 997250 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Ποσό: 291,64 ευρώ/μήνα (καταγόμενοι από Έδεσσα) 263,32 ευρώ/μήνα (καταγόμενοι από Θεσ/νίκη)
Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται: α) στο ύφος των διακοσίων ενενήντα ένα ευρώ και εξήντα τεσσάρων λεπτών (291,64ευρώ), το μήνα για κάθε έναν υπότροφο καταγόμενο από την Έδεσσα μέχρι τέλους των βασικών σπουδών του υποτρόφου στο Τμήμα ή τη Σχολή φοίτησης του Α.Π.Θ.
β) στο ύψος των διακοσίων εξήντα τριών ευρώ και τριάντα δύο λεπτών (263,32€) το μήνα για κάθε έναν υπότροφο καταγόμενο από την Θεσσαλονίκη μέχρι τέλους των βασικών σπουδών του υποτρόφου στο Τμήμα ή τη Σχολή φοίτησης του Α.Π.Θ.
Προϋποθέσεις χορήγησης: να προέρχονται από οικογένειες που προστατεύουν τουλάχιστον ένα (1) μέλος, να έχουν ετήσια οικογενειακά εισοδήματα (καθαρό φορολογητέο εισόδημα) το ανώτατο μέχρι του διπλάσιου αφορολόγητου εισοδήματος μισθωτού ή συνταξιούχου όπως αυτό ορίζεται από τους πίνακες του Υπουργείου Οικονομικών, προσαυξανόμενο ανάλογα του αριθμού των προστατευόμενων τέκνων


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Υποτροφίες από το κληροδότημα «Δημητρίου Τσιακμακόπουλου»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format