Δωρεάν Webinar για τα προγράμματα επιδότησης ΟΑΕΔ – ΕΣΠΑ


Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στις δύο το μεσημέρι, η LearningEvolution.gr διοργανώνει δωρεάν webinar με θέμα “Προγράμματα Επιδότησης”.
Στα 90 λεπτά που θα διαρκέσει το webinar θα αναλυθούν τρία προγράμματα, τα οποία έχουν ανακοινωθεί και αναμένεται να προκηρυχθούν τις επόμενες εβδομάδες. Πρόκειται για:
Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών έτους 2009 Κύκλος Β’ (ΟΑΕΔ)
Επιχειρηματικότητα Ανέργων Γυναικών ηλικίας 22-64 ετών (ΟΑΕΔ)
“Πρόγραμμα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΠΕΠ)” το οποίο θα προκηρυχθεί τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013.
Τα προγράμματα θα αναλυθούν με βάση τους οδηγούς των προδημοσιεύσεων τους. Θα αναλυθούν οι προδιαγραφές που ζητάει το κάθε πρόγραμμα, το τι επιδοτεί, το ύψος των επιδοτήσεων, τα ποσοστά επιδότησης, ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησης και την τοποθεσία εγκατάστασης της επιχείρησης. Επίσης, θα αναφερθούν στρατηγικές εκμετάλλευσης των προγραμμάτων, ανάλογα με τους στόχους κάθε επιχείρησης.
Θα μάθετε τι χρειάζεται για να “μπείτε” στο κάθε πρόγραμμα, πότε σας συμφέρει να “μπείτε” σε κάποιο πρόγραμμα, γιατί θα επιδοτηθείτε κτλ.
Η Evolution Consulting και η LearningEvolution.gr θα δώσουν σε όσους παρακολουθήσουν το Δωρεάν webinar την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα και προσφορές.
Για πληροφορίες σχετικά με το Δωρεάν Webinar, αλλά και τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας HOTLINE της Evolution Consulting για τα προγράμματα 2310.466.481
Για να παρακολουθήσετε το Δωρεάν Webinar αρκεί να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο link http://eepurl.com/trQD1.

epixeiro.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Δωρεάν Webinar για τα προγράμματα επιδότησης ΟΑΕΔ – ΕΣΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format