Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Πολιτισμικές δράσεις, εκπαιδευτικές πρακτικές ξενάγησης στα μνημεία»


Στα πλαίσια της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο: «Πολιτισμικές δράσεις, εκπαιδευτικές πρακτικές ξενάγησης στα μνημεία» σε συνεργασία με την Ένωση Ελληνικών Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα.
Στο πρόγραμμα θα διδάξουν καθηγητές/τριες ΑΕΙ, ειδικοί/ές επιστήμονες, ερευνητές/τριες με επαρκή ερευνητική ή συγγραφική ή εν γένει επιστημονική δραστηριότητα, επιστήμονες αναγνωρισμένου κύρους, οι οποίοι/ες διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις ή εμπειρία στο αντικείμενο και αναγνωρισμένοι/ες επαγγελματίες, εξωτερικοί συνεργάτες και καλλιτέχνες. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να επιμορφωθούν σε θέματα εκπαιδευτικής πρακτικής και ξενάγησης στα δημόσια μνημεία. Με στόχο να συνδεθούν οι πολιτισμικές αξίες με την ανάπτυξη του τουρισμού και τη διαχείριση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Το πρόγραμμα επιμόρφωσης απευθύνεται:
Α) Σε άνεργους πτυχιούχους ιστορικών, αρχαιολογικών, εικαστικών, παιδαγωγικών και τουριστικών σπουδών
Β) Σε ελεύθερους επαγγελματίες, εργαζόμενους σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, πολιτιστικούς οργανισμούς, δημοτικές και τουριστικές επιχειρήσεις
Γ) Σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες του εξωτερικού με αντικείμενο τον πολιτισμό και τον τουρισμό που μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα.
Δ) Σε εργαζόμενους της αλλοδαπής, που μιλούν την αγγλική και δραστηριοποιούνται σε θέματα πολιτισμού και τουρισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ
Περισσότερες πληροφορίες


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Πολιτισμικές δράσεις, εκπαιδευτικές πρακτικές ξενάγησης στα μνημεία»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format