Προετοιμασία για μια σημαντική συνέντευξη


Βρήκατε τη θέση εργασίας που σας ενδιέφερε, υποβάλατε την αίτησή σας, το βιογραφικό σημείωμα Europass και τη στοχοθετημένη συνοδευτική επιστολή και τελικά λάβατε πρόσκληση για συνέντευξη!
Θα πρέπει καταρχάς να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση στην οποία έχετε υποβάλει αίτηση. Εκτός από την προκαταρτική έρευνα στην οποία έχετε προβεί για να συντάξετε τη συνοδευτική σας επιστολή, θα πρέπει να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα αξιών της επιχείρησης και να διαπιστώσετε πώς θα μπορούσε η συγκεκριμένη επιχείρηση να επωφεληθεί από τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας. Σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα μπορούσατε να συνεισφέρετε στην επιχείρηση και προετοιμάστε κάποιες ιδέες.
Καλό θα ήταν να συγκεντρώσετε πληροφορίες και για τους υπεύθυνους της συνέντευξής σας. Αναζητήστε πληροφορίες γι αυτούς στο Google ή στο LinkedIn και μάθετε πως κατάφεραν οι ίδιοι να ανελιχθούν επαγγελματικά. Θα είστε έτσι σε θέση να αντιληφθείτε καλύτερα τις ερωτήσεις που θα σας θέσουν και ενδεχομένως να εντοπίσετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
Αναλυτικότερα:
http://ec.europa.eu
Πηγή : http://career.duth.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Προετοιμασία για μια σημαντική συνέντευξη

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format