Διαγωνισμός Young Businessman για νέους επιχειρηματίες


Πρόκειται για έναν διαγωνισμό νεανικής επιχειρηματικότητας, που διοργανώνεται για 2η φορά από την Koufalis Media Corporation S.A.
Απευθύνεται σε νέους ανθρώπους έως 40 ετών, με σκοπό την στήριξη των επιχειρηματικών ιδεών τους και την παροχή των απαραίτητων κεφαλαίων και συμβουλευτικών υπηρεσιών, προς υλοποίησή των σχεδίων τους. Επιπροσθέτως, στοχεύει στο να συμβάλλει στην καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος, καθώς και στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και την επαφή των νέων με έμπειρους επιχειρηματίες.
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τρίμηνους κύκλους, στο τέλος των οποίων θα βραβεύονται 3 νικητές που θα χρηματοδοτούνται άμεσα και θα λαμβάνουν συμβουλευτική υποστήριξη από ειδικούς συμβούλους προκειμένου να ιδρύσουν μια νέα εταιρία. Η υποβολή της επιχειρηματικής πρότασης για το “Young Businessman” πραγματοποιείται σε δύο φάσεις. Σε πρώτη φάση οι συμμετέχοντες θα εκφράσουν τις πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες τους, ενώ σε δεύτερη φάση θα παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο.
Περισσότερες πληροφορίες


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διαγωνισμός Young Businessman για νέους επιχειρηματίες

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format