Διαγωνισμός σχεδιασμού με θέμα: «Μελέτη και σχεδιασμός ενός εικονικού φαρμακείου ή οπτικού καταστήματος»


To likeart.gr διοργανώνει διαγωνισμό σχεδιασμού με θέμα: «Μελέτη και σχεδιασμός ενός εικονικού φαρμακείου ή οπτικού καταστήματος». Σχεδιαστές, διακοσμητές, μηχανικοί, άνθρωποι με φαντασία και ευρηματικό νου καλούνται να παρουσιάσουν ένα πλήρες φαρμακείο ή οπτικό κατάστημα. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και ενίσχυση Ελλήνων δημιουργών στο χώρο του σχεδιασμού και η προβολή τους στην αγορά, μέσω των δημιουργιών τους.

Προϋποθέσεις: Το κατάστημα θα είναι 50μ2 και πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές ώστε να μπορεί να πάρει άδεια λειτουργίας από την εκάστοτε αρμόδια αρχή. Ο σχεδιαστής επιλέγει την τοποθεσία, τα ύψη, τα δάπεδα, τους χρωματισμούς, τον εξοπλισμό.

Η προβολή θα γίνει μέσω μιας πινακίδας που θα περιέχει φωτορεαλιστικές εικόνες και σχέδια (μέσω οποιουδήποτε προγράμματος: autocad, 3ds max, archicad, rhino κλπ) της μελέτης του κάθε συμμετέχοντα. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει ότι θεωρεί ο σχεδιαστής απαραίτητο για να παρουσιάσει την ιδέα του. Η πινακίδα θα αποσταλεί σε μορφή jpeg και διαστάσεις 1400×770 pixel, 300dpi, μέχρι 10/03/2013.

Μετά τις 11/03/2013 θα αναρτηθούν όλες οι πινακίδες στην ιστοσελίδα likeart.gr όπου θα μπορεί το κοινο να ψηφίσετε με like την λύση που έπιθυμεί.

Το έπαθλο για τον πρώτο νικητή είναι 1.000 ευρώ μετρητά και δωροεπιταγές για συγκεκριμένα καταστήματα. Δείτε αναλυτικά τα έπαθλα, τους όρους συμμετοχής και τον τρόπο συμμετοχής εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διαγωνισμός σχεδιασμού με θέμα: «Μελέτη και σχεδιασμός ενός εικονικού φαρμακείου ή οπτικού καταστήματος»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format