4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Debate ΟΠΑ


Ο Ρητορικός Όμιλος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Debate ΟΠΑ το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. Η παράδοση του μεγαλύτερου πρωταθλήματος debate στην Ελλάδα συνεχίζεται για ακόμα μια χρονιά και περιμένει τις συμμετοχές σας!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Debate περιλαμβάνει 5 προκριματικούς γύρους, τον ημιτελικό, στον οποίο αναμετρώνται οι καλύτερες 8 ομάδες, και τον μεγάλο τελικό που αναδεικνύει την νικήτρια ομάδα και προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 18:30.

Η συμμετοχή, όπως και η παρακολούθηση των αγώνων, είναι ελεύθερη για όλους! Για αιτήσεις συμμετοχής (ατομικής ή ομαδικής) μπορείτε να αποστείλετε email στο debatingsociety@aueb.gr ή προσωπικό μήνυμα (Message) στη σελίδα του Ομίλου στο Facebook με το ονοματεπώνυμο και το email το δικό σας και του συμπαίκτη σας (εάν πρόκειται για ομαδική συμμετοχή).

Για όσους θέλουν να “πάρουν μια γεύση” για το άθλημα του debate πριν το πρωτάθλημα, μπορούν να συμμετέχουν στην καθιερωμένη εβδομαδιαία προπόνηση του ομίλου την Πέμπτη 13/12 στις 19:00 στην αίθουσα Δ21.

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Debate ΟΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format