“Επέλαση των ρομπότ” στο Ίδρυμα Ευγενίδου


Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου «παραδίδεται» στην…ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤ!

Ρομπότ που περπατούν, που κολυμπούν, ρομπότ που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, ρομπότ που μιλούν, αλλά και ρομπότ «σταρ του σινεμά» θα βρίσκονται στη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου! Από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, η Διαδραστική Έκθεση γεμίζει με ρομπότ και μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να μυηθούν στις βασικές αρχές της ρομποτικής, μέσα από διαδραστικά εκθέματα, παρουσιάσεις, επιδείξεις πειραμάτων, ομιλία, αλλά και διάδραση με τα ίδια τα ρομπότ! Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

17:00 – 21:00 Έκθεση ρομποτικών εφαρμογών από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και την Ελληνική Πύλη Ρομποτικής (www.grobot.gr) (Ισόγειο Διαδραστικής Έκθεσης)

17:00, 18:00 και 20:00 Παρουσίαση: Ρομποτική για αρχάριους
(1ος όροφος Διαδραστικής Έκθεσης)

17:30, 18:30 και 20:30 Επιδείξεις πειραμάτων από την επιστημονική ομάδα της Διαδραστικής Έκθεσης (2ος όροφος Διαδραστικής Έκθεσης)

19:00 – 20:00 Ομιλία κ. Ευάγγελου Παπαδόπουλου, Καθηγητή Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π. με τίτλο: «Η Άνοιξη της Ρομποτικής» (Περιστύλιο 2ου ορόφου)

Σημείωση: Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα βρείτε εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

“Επέλαση των ρομπότ” στο Ίδρυμα Ευγενίδου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format